" Pokerul online un nou trend în România"

A venit vremea poker-ului online si in Romania.

Gata cu jocurile de carti: cruce, 66 sau septica, oameni au evoluat iar semnele au aparut (si in alte medii nu doar in jocurile online)

5 semne:
Lady Gaga - poker face (in muzica)
Poker - de Sergiu Nicolaescu (in film)
Clubul de poker - la Prima TV (emisiune in limba romana la TV)
80% din colegii de lucru, joaca poker - joaca bine
anul asta am invat si eu primele secrete din acest joc (la 25 de ani e tarziu sa invat - dar niciodata nu e prea tarziu sa inveti ceva nou)


Chiar citeam un blog si era scris pe acel blog un post despre inca un site de jucat poker in spatiul virtual romanesc.

Chiar un coleg a inceput sa joace si online si chiar sa joace pe bani, poker, 10-20 $ pe luna, deocamdata... "sa vada cum este"

Gata cu loto, gata cu jocuri de nimic pentru cativa centi... cei care stapanesc cat de cat regurile jocului si au "mana" la carti se orienteaza spre jocuri mai serioare... cum ar fi pokerul.

Pe siteul de Poker: www.45bet.com un site nou unde poti juca poker online, poker pe bani si chiar participa la turnee,,, gasesti toate informatiile necesare pentru a incepe sa practici acest joc, un fel de sport al mintii si al norocului.

Pe site gasiti si un dictionar de poker, si reguli de a juca poker + asistenta online:
Echipa noastră de suport în limbile engleză și română lucrează 24 ore pe zi pentru a-ți oferi asistență la întrebările la care nu poți găsi răspuns în secțiunea noastră de Întrebări Frecvente.




E clar ca Pokerul online este un nou trend în România
si daca incepeti sa jucati va doresc o sincera chinta roiala cel putin o data pe zi :)








Da-mi un sfat legat de poker, si lasa un comentariu
Ai jucat vreodata poker?
----------
VIA : LINK

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest website este un pamflet!

Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .