Ce te-ar convinge sa folosesti Blogway?

Va spun eu.

Dupa 6 ani de internet, incercari, bani cheltuiti pe domenii, hostinguri si alte minuni de pe internet;
singurul lucru care m-ar convinge sa folosesc blogway este:

O IDEE!


In ziua de azi preturile sunt tot mai mici la domenii si hosting.

Cei de hostway, prin site-ul blogway.ro

asigura tot suportul necesar pentru a incepe un blog:


Platforma de blog

Iţi dăm ultima variantă de platformă de blog de la wordpress, numarul 1 in lume in dezvoltarea de platforme de bloguri.
La aceasta, adaugam tot timpul plugin-uri care-ţi vor face viata mai uşoară: optimizare Google (SEO), ca să poţi fi găsit uşor pe net, filtru de spam, posibilitatea de-a introduce foarte usor fotografii de pe Flickr sau din alte părţi. La fel de simplu vei putea sa introduci filmuleţe de pe Youtube sau Trilulilu ori să faci share cu prezentările tale, prin slideshare.
Daca vrei statistici despre cine iţi citeste blogul, poţi afla foarte usor de pe Google Analytics, iar dacă nu esti la computer, poţi posta de pe telefonul mobil. Poţi introduce orice in blogul tău, inclusiv bannere Flash. Iar dacă-ţi vine chef sa organizezi vreun concurs pentru cititorii tăi, avem si pentru asta un plugin!


Banda de internet

Blogul ţi se va incărca repede indiferent de câţi vizitatori ai şi de unde vin ei. Avem peering direct cu cei mai mari furnizori de net din Romania: RDS, Romtelecom, UPC, Euroweb, Evolva (peering-ul de 2gbps cu RDS si Romtelecom, 1gbps cu Euroweb, ca să poţi să-ţi dai seama de calitatea netului). In plus, dacă ai deranjat pe cineva cu blogul tău, iţi asiguram protecţie împotriva atacurilor pe net prin solutii hardware dedicate (flood and DDoS protection).


Tutoriale video
Oricâte explicaţii ţi-am da, parcă tot mai bine e să vezi cum se face! De aceea, am făcut o serie de filmulete care-ţi vor arăta cum să foloseşti la maximum blogul tău. Această sectiune se va updata permanent. Intră pe Tutoriale să vezi mai multe.


E-mail

Suntem singurii care-ţi dau câte căsute de e-mail ai nevoie. Sigur o sa dea mai bine nume@blogultau.ro atunci cănd te vei recomanda. Soluţia de mail este oferită prin AXIGEN, un produs marca Gecad. Mailul il poti accesa de oriunde, caci avem interfata de webmail şi-l poti integra aplicaţiei tale de mail, ca outlookul sau aplicatii similare.


Domeniu.ro

E mai bine sa ai blog .ro decat să mai ai ceva in coada: cititorii tăi o să-l tină mai minte mai usor, iar Google il va citi mai rapid. Domeniul este inchiriat pe un an de zile si poate fi al tău dacă ne scrii si plătesti preţul întreg la RNC.


Teme

Blogul arată internetului cine eşti, cum eşti, ce-ţi place şi ce ai de spus. La noi poţi găsi peste 500 de teme, dintre cele mai variate, unele personalizabile, altele care te-ar costa mult dacă ţi le-ai lua singur.


Spatiu pe server

Acum ai de la noi 10 giga, adică poţi să uploadezi cam 10.000 de poze de un mega! Dacă, totuşi, ai nevoie de mai mult, scrie-ne si vom incerca să rezolvăm.


Hosting profesional

Dacă e un lucru pe care-l putem garanta, acela e că blogul tău va fi tot timpul funcţional. Nu vor exista perioade down-time, in care blogul tău sa nu poată fi accesat. Asta pentru ca filosofia Hostway are in centru conceptul de back-up, adica la orice solutie, avem[...]


Suport

Cu asta chiar ne putem lauda: suntem singurul serviciu de acest gen care poate fi sunat 24 de ore din 24, 365 de zile pe an. Poţi afla răspunsuri pentru intrebările uzuale la Intrebari frecvente, poţi să ne scrii un mail la support@blogway.ro sau să ne suni la 072HOSTWAY (0724678929).


Suport teme custom made
Dacă ai tema ta, facută cum iţi place ţie, o poţi folosi acum pe Blogway: suntem singura platformă de blogging din România care iţi permite să iţi pui tema ta, fără ca alţii să o poată folosi!
si pretul e OK, 54 euro pe an (4,5 euro pe luna - all inclusive)

Dar, am nevoie de o idee.

E un alt concurs pe internet, unde doar daca scrii un post pe blog, primesti 6 luni gazduire gratis, si un domeniu gratis.
Intrebarea e: CE FACI CU ACEL SITE?


Nu mai am timp sa scriu pe un blog, doar de dragul de a fi blogger,
acum caut ideea aia mareata, care sa ma motiveze si de ce nu ... sa aduca rezultate (chiar si financiare)


Puteam sa trec acest blog pe .ro , dar nu vad rostul.

Si nu sunt genul de om care sa copieze alte siteuri, intotdeuna, am fost original, si am vrut sa vin cu ceva nou, poate nu am avut idei grozave, dar inca mai astept aceea IDEE - care m-ar convinge.


Draga










iti urez sa fii folosit de cat mai multi bloggeri si mai mult decat atat, sa fii de calitate.

Aseara am vazut filmul; " The social network " !

DA, o idee care raspunde la intrebarea,ce au nevoie oamenii? - socializare, mancare si informatie.
Este vorba de FACEBOOK ,asa cum a aparut el , ca o retea pentru un colegiu , dar continua cu tot cu procesele ce au urmat ... Filmul merita a fi vazut , mai ales de acei ce folosesc Facebook !
---------------

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest website este un pamflet!

Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .