Cumparaturi inteligente pentru bebelusi pe timp de criza

Cumpara accesoriile necesare copilului tau la preturi modice, astfel incat sa nu sacrifici calitatea in detrimentul pretului.

Cumpararea obiectelor necesare copilului dupa nastere iti poate scoate multi bani din portofel. Exista atat de multe lucruri care trebuiesc achizitionate: mobilier, carucior, haine si tot ce mai are nevoie un bebelus.

bebelusAvand aceasta in vedere, nu ar fi o idee rea sa incerci sa faci economii cautand cele mai ieftine alternative.

Cum sa gasesti preturi mici pentru accesoriile bebelusului

Probabil ca vecinii sau cunoscutii iti vor oferi unele obiecte de care doresc sa scape, in special daca au copii care au crescut deja.

Multi parinti devin extrem de generosi in momentul in care decid sa nu mai aiba alti urmasi, iar daca primesti asemenea oferte, ar trebui sa le accepti.

Multi viitori parinti isi doresc sa dea tot ce este mai bun pentru copilul lor, astfel ca primul impuls pe care l-ai putea avea ar fi sa refuzi obiectele “second”.

Aminteste-ti insa ca in acest fel poti folosi economiile pentru cele necesare pentru bebelusul tau.

De ce sa alegi accesorii second hand pentru bebelusul tau

Cumpara de la magazinele “second hand” si vei observa in scurt timp ca majoritatea sunt bine aprovizionate cu lucruri abia folosite. De ce sa nu cumperi un patut second hand la un pret mult redus fata de unul nou din moment ce nici macar nu stii foarte bine cum sa il folosesti?

Alte surse din care poti gasi produse excelente sunt vanzarile in garaj, anunturile din ziare sau magazinele destinate persoanelor cu venituri mici. Din nou, da o tura inainte, pentru a gasi cele mai bune preturi.

Reducerile- cumparaturi la preturi mici pentru copii

Incepe sa cauti devreme lucrurile de care ai nevoie pentru a avea destul timp sa colinzi magazinele si sa gasesti cele mai mici preturi.

Cauta magazine care vand cu reduceri mari pentru a elimina stocurile sau alte evenimente cu prilejul carora se acorda discounturi speciale.

Daca insisti sa cumperi lucruri noi, macar nu plati pretul intreg pentru un obiect pe care il poti lua cu pret redus.


Fa abstractie de marca

Majoritatea parintilor vor fi probabil de acord ca desi functiile speciale sunt interesante, in definitiv, un patut e un patut, nu altceva, la fel ca si in cazul caruciorului sau a scaunului pentru bucatarie. Incearca sa nu cumperi lucruri “de marca” ci din cele care iti plac, deoarece obiectele “la moda” sunt cele mai scumpe.

Cu cat utilizezi mai mult timp pentru a cauta cele mai bune alternative, cu atata vei avea parte de preturi tot mai scazute. Retine: daca platesti pretul intreg (fara reducere) inseamna ca platesti prea mult.

Speram ca recomandarile de mai sus te vor ajuta sa faci alegerile potrivite pentru accesoriile si mobilierul din camera bebelusului tau, economisind o parte din buget care apoi poate fi utilizat pentru activitati placute in familie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest website este un pamflet!

Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .