8 pasi pentru a evita momentele jenante

De multe ori vedem prin magazine copii agitati, care plang si fac scene. Pentru a evita aceasta situatie cand mergi la cumparaturi cu copilul, urmeaza cativa pasi simpi.

Mersul la cumparaturi cu cei mici implica riscul unor momente jenante: incep sa tipe, sa planga sau sa se tavaleasca pe jos, toate acestea doar pentru a li se cumpara jucaria preferata.
Daca vreti sa evitati aceste situatii, trebuie sa urmati cativa pasi simpli.

1. Copiii au nevoie de rutina, acest lucru oferindu-le stabilitate, iar dvs. linistea pentru a va desfasura activitatile. Explicati-i copilului ce se va intampla exact la magazin, ce raioane veti vizita mai intai, ce anume aveti de cumparat, cum veti plati la casa etc.

2. Subliniati indeosebi lista de cumparaturi.

3. Stabiliti de acasa ce anume ii veti cumpara si precizati ca nu veti incalca lista de cumparaturi, pentru niciun motiv.

4. Mancati inainte de a pleca la cumparaturi - orice stare de disconfort il va face pe cel mic sa fie si mai agitat.

5. Lasati copilul sa isi ia cu el jucaria preferata, astfel va avea o ocupatie, daca se va simti la un moment dat plictisit.

5 Promiteti-i o recompensa pentru buna purtare: daca va sta cuminte, atunci cand sunteti la cumparaturi, il veti recompensa - o plimbare in
parc, inghetata preferata, ceva care il atrage si la care nu are acces in fiecare zi.

6. Implicati-l activ! Nu ezitati sa ii cereti parerea - lasati-l sa se simta implicat si alegeti impreuna articolele de care aveti nevoie.

7. Limitati timpul petrecut la cumparaturi, caci copiii se plictisesc repede si nu au rabdare

8. Incercati sa fixati ce anume vreti sa cumparati, pentru ca riscati sa il obositi, sa il iritati si implicit, va veti alege astfel, cu scene neplacute.
------------
via : LINK

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest website este un pamflet!

Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .