LEACURI SI RETETE NATURISTE pentru SANI , ABDOMEN si STOMAC


SÂNI Cancer ; sistem COD (TM ) Tea - ceai cod şi dietă

Cancer mamar; în fiecare dimineaţă şi după fiecare masă se clăteşte gura cu apă sărată, 1 linguriţă de sare grunjoasă la 1 litru de apă.
Ceai neândulcit 2 litri pe zi alternativ din următoarele plante; mentă, busuioc, chimen, nuci, levănţică, anason, valeriană, sunt plante care nu fac cancer.
După fiecare masă se bea 1 - 2 linguriţe de sirop de busuioc preparat cu miere.
Seara 2 - 3 picături de valeriană sau 1 - 2 extraveral.
Zilnic miezul de la 10 - 15 nuci.
Spălatul pe cap numai cu fiertură de frunză de nuci sau flori de gălbenele, vara proaspete iarna uscate. Pe sân comprese cu frunze de nuc călduţe sau se masează cu cremă de gălbenele. Mănâncă numai legume si fructe ,( fără carne, ouă, lapte), pătrunjel tocat, ulei presat la rece, pâine graham 2 felii, grâu încolţit.
Tratamentul ţine 60 de zile, neîntrerupt, cu pauză de 15 zile după care se reia regimul vegetarian timp de 2 ani.
Sau mămăliguţă tare care se întinde în strat de 2 - 3 cm., pe o pânză, apoi se presară tămâie. Se aplică cât mai fierbinte pe sânul afectat, se acoperă cu un fular şi se ţine până se răceşte . Celulele canceroase se distrug la căldură şi nu se mai înmulţesc. Tratamentul se face 10 zile de 2 ori/zi.
Sau pulbere de cătină, ½ - 1 linguriţă pe stomacul gol, înainte de masă, măreşte apetitul şi sistemul imunitar. (vezi, medicamente..)

Crăpături ale sânilor; peste o mână de sâmburi de gutui se toarnă 150 ml. apă clocotită, se infuzează 25 - 30 min., se aplică pe sâni sub formă de compresă.

Displazie mamară; boală de origine endocrină, intervenţiile chirurgicale sunt de prisos, nodulii pot apărea din nou. Se amestecă 1 linguriţă de oţet de mere cu 1 linguriţă miere în 200 ml. apă, se bea câte 1 cană de 3 ori/zi, cu 20 min. înainte de mese.. Tratamentul va fi urmat până se va consuma 1 litru oţet de mere, dacă mai este nevoie se reia după o pauză de 2 săptămâni. Tratamentul se reia ori de câte ori apar simptomele bolii.

Fibroadenom (benogn); comprese cu mặrul lupului de 3 ori/zi timp de 1 orặ. Apoi se aplicặ cremặ de gặlbenele şi mặrul lupului. Tratamentul este valabil şi pentru noduli sau rặni greu vindecabile

Inflamarea sânului; infuzie de tămâie (1 – 2 bobiţe de tămâie de pun într-un pahar cu apă clocotită, se lasă o ½ oră ), se aplică comprese pe zona afectată, timp de 1- 2 ore/zi. Are efect cicatrizant şi antiinfecţios, puternic antiinflamator. Se procura numai de la farmacii şi magazine naturiste.

Mastoză chistică; Centrul Medical Simptom Bucureşti cartier Crângaşi.

Scurgere gălbuie din sâni; aceste simptome sunt caracteristice displaziilor mamare, ce reprezintă frontiere către o transformare malignă. Intervenind chirurgical, există posibilitatea unei recidive.. Există un program nutriţional Phytodefence, realizat de dr. Artur Furst, sunt capsule cu o gamă variată de substanţe antioxidante, detoxifiant şi care cresc imunitatea.

Sâni foarte mari; tratament intern, pentru reglarea metabolismului şi sistemului endocrin, cu rol de scặdere a stratului adipos,: creţişoarặ, frunze de zmeur, salvie, pặpặdie, chimen (jumặtate de cantitate faţặ de celelalte), amestecul se râşneşte se administreazặ o linguriţặ de pulbere de 4 ori/zi, se ţin 15 min. sublingual, apoi se înghite cu apặ.
Tratament extern; masaje cu tincturặ din scoarţặ de salcie şi coada racului diluate 1:1 cu apặ în care se pun câteva picặturi de ulei de portocal (20 pic. la 50 ml. tincturặ diluatặ). Se fac mişcặri circulare cu ambele mâini pe pặrţile laterale si pe sâni.

ABDOMEN; STOMAC

Bolile digestive; mặrarul verde are darul de a neferi de indigestie, hipoaciditate sau balonare, este folositor şi în colite întrucât substanţele aromate împiedicặ dezvoltarea bacteriilor în intestin. Se va consuma mâncare condimentatặ cu mult mặrar sau salatặ de mặrar, cu ulei de mặsline şi suc de lặmâie, iar vara se adaugặ şi roşii.

Bolile de stomac: se pot trata cu şroturi de legume, pentru lecuirea tractului gastro – intestinal şi în mod special al stomacului. Şrotul de legume şi fructe – partea care rặmâne dupặ stoarcerea legumelor. Digestie dificilă; din coji de pară se face o infuzie, se poate bea după mese. Durere stomac; Almagel şi Antacid tablete, au reglat pH - ul stomacului

Gastrita; - Gastrovit - hiperaciditate, ulcer gastric şi duodenal
Calmyplant - hiperaciditate, ulcer Ulcoveg - idem
Prodigest plus - digestie normala, hiperaciditate, insuficienţă pancreatica.
Sau, macerat de seminţe de in (vezi obezitate) se adaugă 1 linguriţă pulbere din frunze de mentă. Se consumă 1 litru în loc de apă.
Macerat de isop ( 1 linguriţă de plantă într-un pahar cu apă, la temperatura camerei, se la să de seara până dimineaţa), 2 – 3 pahare pe parcursul unei zile, înainte de mese şi după ele.

Hernie hiatală; produce un reflux de acid gastric în esofag până în cavitatea bucală. Condusul maşinii şi poziţia în timpul şofatului produce gaze toxice şi crize dureroase. Cu 2 ore înainte de culcare nu se mai mănâncă niumic.

Hipo-aciditate; Câte o linguriţặ de frunze de patlaginặ, muşeţel. Seminţe de mặrar, sunặtoare, mentặ, se amestecặ, se iau 2 linguri peste care se toarnặ 200 ml. apặ clocotitặ, se infuzeazặ 5 – 1o min. Se bea 100 ml. de 3 ori/zi.

Hiper-aciditate; coada calului, 1 linguriţă pe stomacul gol de 3 – 4 ori/zi, excelent antiacid cu proprietăţi cicatrizante, se face cură începând cu sfârşitul lunii februarie şi până la începutul lunii mai.
Leac folosit de călugării de la mânăstirea Secu – ¼ litru de ulei de floarea soarelui, 250 g miere polifloră, 250 g ţuică de prune şi ceai concentrat de sunătoare (1/2 g litru apă, se pun 2 pumni de floare uscată, se fierbe până scade la jumătate), se amestecă cele 4 componente şi se obţine 1 litru de emulsie. Timp de 2 săptămâni se ţine sticla la întuneric şi se agită zilnic, apoi se administrează de 3 ori/zi câte 50 ml., înainte de mase. După terminarea tratamentului se face o pauză de 2 săptămâni şi se poate relua dacă mai este nevoie.
Câte o linguriţặ de sunặtoaqre, muşeţel, mentặ, siminoc, din amestec se ia o linguriţặ peste care se toarnặ 200 ml. apặ clocotitặ, se infuzeazặ 10 min. Se bea cặte 100 ml. dimineaţa şi seara, cu 30 min. Înainte de masặ.

Indigestie sau anaciditate ;rădăcină de boz cât o unghie mică se mestecă pe stomacul gol cu un sfert de ceas înainte de masă.
Infuzie de smirnă, (1 – 2 bobiţă de smirnă, se pun într-un pahar cu apă clocotită, se lasă o jumătate de oră, se va topi şi va pluti la suprafaţă, va împrumuta din aroma ei şi proprietăţile ei terapeutice apei.), 2 – 3 linguriţă, cu un sfert de ora înainte de a mânca şi la câte va minute după ce am mâncat. Are efecte puternice asupra digestiei, pe care o normalizează. Se va folosi smirnă procurată numai de la farmaciile şi magazinele naturiste.

Sughit; ceai neândulcit din seminţe de mărar, 1 linguriţă la 250 ml. apă, se opăreşte şi se bea călduţ.
Sau tablete de clorură de potasiu, fiind în organism un deficit de potasiu.

Ulcer gastroduodenal sau hiperaciditate ; flori de salcâm uscate se macerează 3 linguri într-un litru de apă jumătate de zi. Se bea o cană pe zi

Ulcer; cure de 3 săptămâni în perioada de criză , toamna si primăvara, pulbere de muguri plop negru, 1 linguriţă de 3 ori/zi, pe stomacul gol.
Ceai din scaiul măgăresc, o linguriţă fiartă în 250 ml. Apă
Coada calului, vezi hiperaciditatea.
Medicamentul Pepstat 380 healthy stomach formula, se gặseşte pe internet şi costa în jur de 20$ - 90 pastile, care ajung pentru o lunặ. Produsul este natural, dintr-o planta sud – americanặ, nu are contraindicaţii. Conţine enzime care ajutặ digestia, tranzitul intestinal, arsurile, hipo şi hiperaciditatea.
Extract din muguri de smochini, de 3 ori/zi timp de 2 luni, împreunặ cu apilarnil 2 capsule /zi şi ulei de cặtinặ - 20 pic de 2 ori/zi, toate pe stomacul gol

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest website este un pamflet!

Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .