INVITATIE WALL-STREET

Intr-o perioada in care greva generala din administratie domina spatiul mediatic, mediul privat nu doarme. Consultantii financiari, avocatii, antreprenorii si reprezentantii fondurilor de investitii isi vad in continuare de business, iar tu ai ocazia sa ii intalnesti luni dimineata, in cadrul unei conferinte organizate de Wall-Street.

Odata cu venirea crizei, coordonatele s-au schimbat in piata de fuziuni si achizitii, iar mentalitatile antreprenorilor si investitorilor s-au schimbat si ele. Este acum cel mai bun moment in care o afacere poate fi vanduta? Ce este de facut din perspectiva practicienilor din fuziuni si achizitii pentru o dezghetare a pietei?

Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile carora le vom cauta raspuns luni, 7 iunie, in cadrul M&A Outlook, 2010.

Fie ca esti antreprenor in cautarea unui investitor sau un CEO care e interesat sa cumpere o companie, tot ce trebuie sa faci pentru a participa la conferinta este sa completezi formularul disponibil aici. 100 de cititori vor fi selectionati in functie de experienta si de interesul pentru segmentul de fuziuni si achizitii.

Te invitam sa trimiti aplicatia pana joi, 3 iunie 2010, ora 12.

In cazul in care nu esti disponibil(a) saptamana viitoare, te invit sa trimiti aici intrebari si subiecte de discutie, pe care le vom adresa in conferinta celor mai importanti specialisti in fuziuni si achizitii - invitatiii Wall-Street in cadrul M&A Outlook, 2010, proiect sustinut de Enterprise Investors, Ernst&Young Romania si Ensight Management Consulting.

Saptamana faina,


Claudiu Vrinceanu,

Redactor sef,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest website este un pamflet!

Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .