GUVERNUL BOC- POC !


Mi –a placut povestea –comentariu a lui ghy , facuta in iunie , pe 18 , pe un site local brailean … Era vorba despre o doamna ce a devenit director la un spital local , dar nu asta conteaza , ci parerea lui , despre cum se obtin anumite lucruri ¡ IATA , ideea lui GHY :

Și Prâslea creștea, creștea… A crescut într-un an, cât alții în 15!!….hi, hi, hi…Deci se poate și mai bine !. Nu fiți invidioși pe femeile deștepte, cu potențial…și dotate fizic… Ghilotina BOC-POC are nevoie de astfel de personaje…Ce e ghilotina BOC-POC? Mecanismul matematic al genocidului “BOC-POC”: -Fie mulțimea X={ A1,A2,A3,……….An), mulțimea familiilor de bugetari și pensionari din România. -Familia A1 avea un venit de 5000 lei. Ghilotina BOC îi ia 25%. Rămâne cu 3750. Nu are rata la bancă, plătește” ieșirile la iarbă verde” 1500 lei, plătește utilitățile 500 lei, plătește taxa de 200 lei la facultatea particulară a fetiței lor, plătește benzina 400 lei, plătește 600 lei alimentele, plătește 250 lei pentru vestimentația soției și fetiței , mai rămâne cu 300 lei…. pe care probabil îi donează în fondul solidarității salvării pensionarilor. Concluzia :Familia A1 trece testul BOC. -Familia A2 avea un venit de 1200 lei. Ghilotina BOC îi ia 25%. Rămâne cu 800 lei. Plătește 300 lei rata pentru mașina la mâna a doua pe care a cumpărat-o, nu mai iese iarbă verde, plătește utilitățile 500 lei că nu are subvenție, dar mai are nevoie de mâncare iar soția are nevoie de medicamente pentru inimă și pentru diabet. Concluzia : Familia A2 face POC. -Familia A3 avea un venit de 1000 lei. Ghilotina BOC îi ia 25%. Rămâne cu 750 lei. Plătește utilitățile 300 lei că nu are subvenție, nu are copii, plătește 300 lei pe alimente și cu 100 de lei iese la iarbă verde Concluzia : Familia A2 trece testul BOC. -Familia A4 avea un venit de 2400 lei. Ghilotina BOC îi ia 25%. Rămâne cu 1800 lei. Plătește utilitățile 400 lei că nu mai are subvenție, plătește 600 lei chirie în București pentru că este din provincie, plătește 500 lei rata la bancă pentru mașină pentru că trebuie din când în când să meargă și la domiciliu la mama care este bolnavă, are nevoie de cel puțin 400 lei pentru alimente și cheltuieli școlare pentru 3 copii, nu mai iese la iarbă verde Concluzia : Familia A4 face POC. …………………………………………………………………………………………………………… Si reacția în lanț continuă BOC-POC-BOC-POC-…..POC, POC, POC(pensionarii) Concluzia :
Domnilor Guvernanți, Este absolut aberant și neconstituțional să aplicați unitar un procent așa de mare de reducere a veniturilor unor oameni care și-au dimensionat nevoile în funcție de aceste venituri, pentru a-și duce modestul traiul de zi cu zi.
Nevoile mulțimii familiilor de bugetari din România sunt diferite și logic ar fi fost să aplicați măsuri diferite.
Nu bugetarii au obligații față de stat.
Nu mai învrăjbiți între ei bugetarii și privații!

Un comentariu:

  1. Despre care directoare e vorba? Cea de la spitalul 1 a pus sa fie strinsi cainii de acolo,care erau sterilizati,si care vor sfirsi de foame la horez...
    http://www.obiectivbr.ro/local/44339-spitalul-de-psihiatrie-a-scapat-de-cainii-maidanezi.html comentariile sint moderate, tot iubitorii de animale sint de vina,oare de ce nu au avut loc in tarc toti?e mai bine sa moara de foame la horez?acolo era un container plin de oase goale,asta e tot ce maninca...
    Adriana V. - BRAILA

    RăspundețiȘtergere

Acest website este un pamflet!

Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .