Top 10 locuri unde poti umbla gol in 2011


material preluat de pe http://www.tuktuk.ro

Rugby in pielea goala in Dunedin, Noua Zeelanda

Pentru a te alinia la startul sportului favorit al Noii Zeelande (si pentru a sarbatori totdata si Ziua nationala a goliciunii), studentii de la colegiul din Otago se dezbraca si se apuca de rugby. Cei de la The Nude Blacks (o replica a faimoasei echipe All Blacks) se intrec la temperaturi extrem de scazute, pentru a-si dovedi curajul atletic si pentru a-si purta fundurile goale pe tot terenul. Pentru a-ti arata sprijinul, fii cel mai bun suporter dezbracat cu putinta.

Campionatul mondial de poker pe dezbracate de la Londra

Londra a transformat in realitate cea mai buna idee a ta despre jocurile de noroc desfasurate in toiul noptii si stropite din belsug cu bautura. Profesionistii lor se intalnesc anual pentru a demonstra ca sunt cei mai buni sau dimpotriva pentru a-si afisa lipsa de rusine pe care o au atunci cand pierd. La debutul acestei competitii, in anul 2006, participantii purtau 5 articole de imbracaminte pe care le dadeau jos pe masura ce pierdeau cate o mana la carti. Recent regulile s-au schimbat si turneul s-a transformat intr-un faimos club de striptease. Acum, la dispozitia competitorilor sta o stripteuza (unele cazinouri ofera si bautura gratis, ceea ce e mai mult decat bine) care isi da ea jos hainele pentru tine. Poate pentru ca unii campioni de poker nu arata chiar asa de bine fara pantaloni pe ei? Se pare ca anumite distractii pot fi folosite si drept tactici de trisare.

Intrg topul il puteti citi pehttp://www.tuktuk.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest website este un pamflet!

Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .