Secretul accesoriilor la moda


Indiferent de varsta pe care o ai si de gusturi, trebuie sa tii cont de faptul ca accesoriile iti pot imbunatati mult tinuta vestimentara. Asa ca ai grija ca in caseta ta de bijuterii sa ai accesorii potrivite pentru orice tinuta. Poti prin ele sa-ti pui in valoare hainele dar poti sa le arati si celor din jur ca esti o persoana plina de farmec, cu bun gust si eleganta.


Esarfele


Sunt potrivite pentru orice fel de perioada si pentru orice tip de vestimentatie. Pentru o tinuta eleganta alege o esarfa delicata, din matase sau satin, cu imprimeuri in tonul culorilor folosite. Puteti folosi si o esarfa complet diferica, ca si culoare, de restul tinutei. Chiar daca nu se asorteaza cu hainele, va pune invaloare cerceii pe care-i purtati si fiti sigure ca lumea se va uita la voi. Aveti grija insa, cand folositi o esarfa este bine sa purtati o bluza sau un pulover cu decolteu mai adanc.




Bratarile

Orice femeie ar trebui sa poarte bratari. Mai subtiri sau mai late, colorate, de aur sau argint, de piele, de sfoara impletita, de plastic sau de metal. Este trendy sa folosesti mai multe bratari pe aceeasi mana de culori diferite, si alternant, cateva subtiri si una ceva mai groasa. Dar nu amestecati bratarile foarte groase cu cele foarte subtiri, pentru ca acestea din urma vor fi eclipsate. Bratarile le poti asorta la o tinuta simpla, causaly sau la o tinuta sport. Pentru tinuta office evitati bratarile colorate strident in favoarea celor de aur sau de argint.



Colierele din margele

Poate unele dintre voi veti rade, dar au revenit puternic margelele colorate, din sticla sau din plastic. Timpul a schimbat doar lungimea si modelele. Initial se foloseau coliere de margele doar la baza gatului, dar acum a devenit trendy sa ai un colier cat mai mare, invartit de cateva ori in jurul gatului, inodat etc. Mai mult, colierele foarte lungi se pot purta si in jurul taliei, asortandu-se cu restul hainelor si punandu-le in valoare. De exemplu, la o rochie neagra se potriveste perfect o centura din margele albe, care sa se poata inoda fie in fata fie lateral. Nu veti folosi centura de margele daca rochia este cu buline sau in dungi. Un colier lung poate fi purtat si ca bratara, infasurat de-a lungul antebratului. In aceasta situatie se va folosi un colier din margele mici sau mijlocii, pentru ca sa nu va ingroase mana. Aveti grija! In situatia in care fata voastra este rotunda nu veti folosi colier la baza gatului, ci un colier care va curge catre talie.

Poseta plic



Poate credeti ca o poseta plic se foloseste doar cand mergeti la o petrecere?! In nici un caz! Treziti-va la realitate ca trendul nu va sta prea mult pe aici. Da, e adevarat ca nu puteti avea in ea tot ceea ce aveti intr-o geanta mare, dar din cand in cand ar trebui sa mai renuntati la salonul ambulant de cosmetica pentru a fi mai chic. In fond, nu moare nimeni daca intr-o zi nu-si ia toate unghierele si forfecutele si rujurile si oja si creioanele dermatografe etc etc. Renuntati la utilitate si fiti trendy. Macar din cand in cand. A... iar daca poseta voastra plic are si un lant care va permite sa o puneti pe umar, atunci si mai bine.




Cerceii mari



Si in 2011 se vor purta cerceii imensi, mai ales ca pot fi asortati la orice tip de haine – mai putin la cele sport, pentru ca o combinatie tip adidasi – cercei imensi este mortala din punct de vedere vestimentar – adica va distruge stilul.

Cerceii mari pun in valoare ochii mari. Dar trebuie sa stiti ca daca apelati la ei va trebui sa renuntati la colier sau la alte accesorii de dimensiuni mari. Pentru ca vreti sa puneti in valoare ceva, nu sa ii faceti pe cei din jur sa le fuga ochii cand la cercei, cand la bratari, cand la coliere. Mai ales ca rostul accesoriilor este acela de a va pune in valoare frumusetea fizica prin prisma tinutei vestimentare.



Colierul cu mai multe lanturi



Indiferent daca esti mai slaba sau mai plinuta, acest gen de colier iti da o nota sexi si te pune in valoare, mai ales daca ai si ce arata in zona bustului. Combinati-l cu un maiou casual, alb sau colorat, functie de ce anume doriti sa purtati. O tinuta country si o bluza decoltata este iar o combinatie pusa in valoare de colierul cu multe lanturi.

VIA : LINK

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest website este un pamflet!

Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .