"Dupa ce ai zburat prima oara cu avionul, te vei uita cu alti ochi la nori"


Cand stii ca vei zbura cu avionul e bine sa pleci din timp de acasa, sa nu ajungi ultimul, sa ai totul pregatit: bagajul de cala, bagajul de mana (obiectele pe care ai voie sa le iei cu tine in avion si obiectele interzise)

Sa ai actele pregatite, sa ai rabdare... poate va trebui sa stai la coada.

"Sa fii tu acea persoana cu ai vrea sa zbori"
cum se mai spune ... sa fi zen

3 sfaturi bune, mai ales pentru confortul psihic ar fi:

Sa faci sex in noaptea dinaintea zborului, astfel chiar vei putea dormii pe avion :-)

Sa te spovedesti cu cateva zile inaintea zborului.

Sa ai pregatit itinerariul... sa stii cine te asteapta la aeroport, sau cum vei ajunge in oras (ce tren sau autobuz vei lua, cat costa biletul) - lucrurile organizatorice


In primul rand cand zbori cu avionul trebuie sa fii relaxat, nu trebuie sa-ti fie frica de inaltime.
Ar fi bine sa nu mananci foarte mult inainte de a zbura, in timpul decolarii este o senzatie de "intrat in scaun" si in timpul zborului sunt asa numitele goluri de aer, e bine sa manci ceva usor inainte de a zbura.

Trebuie sa fii imbracat in haine cat mai comode si subtiri, in avion este cald... trebuie sa te simti bine nu sa incepi sa te dezbraci in timpul zborului.

In timpul zborului te poti uita pe geam, poti face fotografii sau citii o carte... sau de ce, nu sa vorbesti cu persoana necunoscuta care sta langa tine. (probabilitatea sa va reintalniti este destul de mica)

Sau daca vrei, poti sa dormi.


Indiferent ce probleme ai, oricand poti sa intrebi stewardesele, ele se ocupa si de comfortul pasagerilor... vrei apa, o perna... orice.

Daca ai probleme de sanatate, pentru a nu avea probleme in timpul zborului, mai ales in timpul zborurilor lungi, e bine sa citesti pe internet eventuale probleme ce pot aparea - mai ales la persoanele mai inaintate in varsta... de obicei daca stai nemiscat- amortesti si mai trebuie din cand in cand sa faci miscare... de exemplu mergi la toaleta in timpul zborului.
(faci cativa pasi, te intinzi)

E bine sa ai intotdeauna asigurare medicala.

Pantofii pe care ii ai trebuie sa fie comozi, sa nu te stranga.


Daca ai varice e bine sa porti ciorapii ori sosetele medicinale (mai ales daca e drum lung)


Legat de bagaje e bine sa iti scrii adresa pe toate bagajele, mai ales pe bagajul de cala.

Uneori avioanele au intarzieri, asa ca fii calm... calm calm

Te poti uita la un film, citii o carte... sa nu te enervezi... o sa se enerveze destui oameni


Neaparat trebuie sa iti iei pastila cu bancuri si sa zambesti, si in avion si in aeroport.

Prima mea iesire din tara a fost acum 7 ani cu avionul, eram foarte entuziasmat ca vad norii de aproape... si nu am frica de inaltime (ar fi bine sa nu te uite pe geam daca stii ca ai probleme)


Pentru a evita eventuale conflicte, e bine sa te asezi pe scaunul tau, numarul de pe bilet.

Pentru a avea o experienta de zbor cat mai placuta depinde in ce stare esti... poti sa vezi oameni cu diverse frici, sau sa planga copii tot timpul zborului (odata am prins un zbor cand erau cativa copii mici care au plang tot timpul zborului, dar nu m-am enervat :)

Si la aterizare o sa te doara urechile, dar e ceva normal din cauza diferentei de presiune.

De obicei dupa ce ai aterizat e bine sa faci echipa cu ceilalti pasageri si sa aplauzi... astfel si echipajul (the BLUE AIR crew) e multumit, cand vad ca si clientii lor sunt multumiti de serviciile oferite.

Acest post participa la consursul organizat de Blue Air impreuna cu blogul businessday.ro

"dupa ce ai zburat prima oara cu avionul,
te vei uita cu alti ochi la nori"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest website este un pamflet!

Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .