Nutella de casa


Ingrediente pentru nutella de casa
 

  • 40 de grame cu migdale
  • 160 grame alune
  • 400 ml lapte
  • 60 grame lapte praf
  • 40 grame miere
  • 170 grame ciocolata amaruie
  • 140 grame ciocolata cu lapte
  • sare. 

Cum se prepara nutella de casa
 

Aseaza pe o tava migdalele si alunele si da la cuptor pentru 15 minute. Incalzeste laptele si adauga laptele praf, mierea si un praf de sare. Lasa pe foc pana incepe sa fiarba.

Intr-o cratita topeste ciocolata amaruie si ciocolata cu lapte.

Macina migdalele si alunele. Amesteca-le cu ciocolata topita. Adauga compozitia cu lapte si amesteca bine.

Transfera apoi ciocolata in borcane si da la frigider pentru cateva ore.
 


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest website este un pamflet!

Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .