[ VIDEO ] DOCUMENTAR RL: Primiţi cu cutremurul?

Un film despre sensul vieţii când aştepţi să fii îngropat sub dărâmături.
Un film despre sensul vieţii când aştepţi să fii îngropat sub dărâmături. După 20 de ani, Bucureştiul a pornit iar dezvoltarea ameţitoare. Facem poduri, pasaje, bulevarde largi şi cartiere de sticlă. În timpul ăsta, 6500 de oameni aşteaptă să moară la cutremur în cele mai frumoase clădiri ale Capitalei.
Tranziţia i-a uitat, capitalismul sălbatic face mişto de ei. Bani ar fi destui să reparăm toate clădirile, dacă ar avea cine să-i cheltuiască. Bucureştenii, de la primar până la locatar, sunt anesteziaţi de istoria recentă şi doar un cutremur pare că ar putea să-i scoată din adormire. Dacă supravieţuiesc.



Acesta e un film despre sensul vieții când aștepți să fii îngropat sub dărâmături. Soarta clădirilor cu bulină e foarte complicată. Dacă vrei să afli mai multe despre asta, poți începe cu articolele pe care le-am scris în România Liberă: http://vlad.ursulean.ro/primiti-cu-cutremurul/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest website este un pamflet!

Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .