KFC – noul chip al alimentaţiei sănătoase !

Stimaţi flămînzi, cetăţeni preocupaţi în egală măsură de umplerea burdihanului, dar şi de îngrijirea sănătăţii! Nu mai pregetaţi, e timpul să descoperiţi minunăţiile culinare din bucătăria secretă KFC, unde fiecare produs emană de sănătate şi de prospeţime, unde produsele 100% naturale vă umplu de energie şi de calorii, la cele mai avantajoase preţuri!
Să sărim peste puii prăjiţi în ulei schimbat foarte-foarte des, aşa încît hidrocarburile alea din neamul motorinei să nu îi dăuneze la ficat clientelei. Să trecem, astăzi, la inegalabilele condimente care însoţesc aripioarele picante, jumătăţile de pui şi labele de găină trase în friteuză.
Pentru începul, sosul Glenn.

Inspirat, fără discuţie, din numele vestitului interpret al anilor ’90, Glenn Medeiros, sosul respectiv este la fel de siropos, uleios şi brînzos ca şi opera cantautorului, cu un gust indescifrabil şi greu traductibil în cuvinte omeneşti. Aşa cum se lipea de urechi hitul “Nothing’s Gonna Change My Love For You” al lui Glenn Medeiros, la fel se lipeşte de degete acest minunat sos de la KFC. Şi exact în felul în care se lipeau de voi fătucile în discoteci cînd se auzeau în boxe văicărelile siropoase ale lui Glenn Medeiros, la fel se lipesc de voi – cine altcineva – lipidele, cînd le combinaţi cu cartofi prăjiţi.
Compoziţia chimică a sosului Glenn constă în – surprinzător – chimicale. De cea mai bună calitate, ţinem să subliniem. 44% ulei, restul amidon modificat, gumă xantan, acid citric, acid lactic, benzoat de sodiu, sorbat de potasiu – substanţe din care un terorist versat ar reuşi cu siguranţă să realizeze o bombă de mare putere. Dar de mare putere calorică este şi acest minunat sos, asociat cu proteina puiului maltratat în ulei încins şi cu hidrocarbura din cartofii îmbăiaţi în friteuză.
------------

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest website este un pamflet!

Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .