Pentru începul, sosul Glenn.
Inspirat, fără discuţie, din numele vestitului interpret al anilor ’90, Glenn Medeiros, sosul respectiv este la fel de siropos, uleios şi brînzos ca şi opera cantautorului, cu un gust indescifrabil şi greu traductibil în cuvinte omeneşti. Aşa cum se lipea de urechi hitul “Nothing’s Gonna Change My Love For You” al lui Glenn Medeiros, la fel se lipeşte de degete acest minunat sos de la KFC. Şi exact în felul în care se lipeau de voi fătucile în discoteci cînd se auzeau în boxe văicărelile siropoase ale lui Glenn Medeiros, la fel se lipesc de voi – cine altcineva – lipidele, cînd le combinaţi cu cartofi prăjiţi.
Compoziţia chimică a sosului Glenn constă în – surprinzător – chimicale. De cea mai bună calitate, ţinem să subliniem. 44% ulei, restul amidon modificat, gumă xantan, acid citric, acid lactic, benzoat de sodiu, sorbat de potasiu – substanţe din care un terorist versat ar reuşi cu siguranţă să realizeze o bombă de mare putere. Dar de mare putere calorică este şi acest minunat sos, asociat cu proteina puiului maltratat în ulei încins şi cu hidrocarbura din cartofii îmbăiaţi în friteuză.
------------
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu