Numarul 0888 888 888, suspendat dupa ce toti posesorii lui au murit !


O companie bulgara de telefonie mobila a suspendat numarul 0888 888 888 dupa ce fiecare persoana care il primise in ultimii zece ani a murit, relateaza Sofia News Agency.

Numarul nu mai era folosit din 2005, de la asasinarea celui de al treilea detinator, Konstantin Disliev. Compania Mobitel a refuzat sa comenteze, relateaza NewsIn. Potrivit DailyMail, primul detinator al numarului, Vladimir Grasnov - fostul director al companiei Mobitel - a murit de cancer in 2001, la doar 48 de ani.
La momentul respectiv au circulat zvonuri ca boala sa fusese provocata de rivali din afaceri, care l-au otravit. Numarul a fost preluat apoi de mafiotul bulgar Konstantin Dimitrov. Aceasta a fost ucis in 2003 in Olanda. Dimitrov, 31 de ani, avea mobilul cu el in respectiva calatorie. Mafiotii rusi sunt suspectati in legatura cu acest asasinat. Numarul i-a fost dat mafiotului Konstantin Disliev, care a fost asasinat in fata unui restaurant din Sofia.
El se ocupa cu traficul de droguri si a fost ucis dupa ce o cantitate mare de stupefiante a fost interceptata de politie pe drum spre Bulgaria din Columbia .
SURSA :aici
foto : stanga - ANP , dreapta - http://www.9am.ro

2 comentarii:

  1. In numarul meu de telefon , pe Orange , am multi de 8 : trebuie sa plec pe lumea cealalta ?
    INTREB SI EU : BLOGGER , SATU MARE, MARAMURES , ROMANIA

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu ce sa iti zic , eu nu am 8 in numarul meu de telefon !

    RăspundețiȘtergere

Acest website este un pamflet!

Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .