[VIDEO] Ce se intampla cu viata ta digitala dupa ce mori ?

Ce se intampla cu viata ta digitala dupa ce mori [VIDEO]
Imagineaza-ti ca unul dintre cunoscutii tai are un portbagaj plin cu personalitatea lui de pe Internet. Toate like-urile lui, fotografii, imagini, conversatii, emotii si secrete. Si, dintr-o data, prietenul tau decedeaza. La putin timp, la usa iti vin reprezentanti Google cu dreptul legal de a lua, folosi si recrea ceea ce vor ei din portbagajul prietenului tau. Pare gresit, nu ?
Acest lucru a inceput deja sa se intample. Principalul vinovat este Facebook. Stii ca ai incarcat acolo ani intregi de date ce tin de personalitatea si viata ta astfel incat chiar de ai muri, un strain ar putea sa isi faca o idee destul de clara despre cine erai si ce faceai.
Multi oameni isi pun atat de multe lucruri pe retelele social media incat devin aproape dependenti de ele, devin jurnale personale. Fiecare status poate atrage “like”-uri, o fotografie comentarii. Din fericire, datele pe care le pui pe aceste retele sociale sunt anonime – sau asa spun companiile. Ce il poate opri pe un angajat Facebook, de exemplu, sa se uite la ceea ce faci tu “din spatele scenei”?
In prezent, 70% din internautii din intreaga lume folosesc retele sociale si acest numar este in crestere. Unicul lucru pe care il au in comun toti cei peste 1,1 mld. de oameni care sunt in prezent pe Internet este faptul ca vor muri. De fapt, in medie, trei utilizatori Facebook mor in fiecare minut, in 2011 au decedat 1,78 milioane de utilizatori ai celei mai mari retele sociale din lume.
Stii ce se intampla cu viata ta digitala dupa ce mori? Gmail poate trimite urmasilor tai/rudelor tale toate e-mail-urile si contactele, la cerere. Aceleasi lucru este valabil si in cazul Hotmail. De asemenea, Twitter poate da rudelor copii ale tuturor mesajelor tale.
Cu totii stim ca atat Facebook cat si Google se folosesc de nevoia noastra de a impartasi lucruri (uneori personale) pe Internet pentru a face profit si cu toate acestea tot vizitam des retelele sociale. Dar este corect sa te folosesti de ceea ce a scris un om cand inca era in viata? Nu. Si poti face ceva impotriva acestui lucru? Raspunsul este DA.
Citeste mai multe despre acest subiect si ce poti alege pentru fiecare retea sociala in parte pe Lifeinsurancefinder.com si vizualizeaza clipul de mai jos.




Tu ce crezi ca se va intampla cu viata ta digitala dupa ce vei muri? Te va interesa sa faci astfel incat apropiatii tai sa primeasca o copie a existentei tale de pe retele?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest website este un pamflet!

Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .