Codex Alimentarius : Atentia la faina de Titan !

Paine otravita in Romania informatie urgenta!

Pe pachetele de pâine Titan scrie deja cã pâinea este fabricatã conform Codex Alimentarius. 

România va experimenta pe populatie produsul
CANCERIGEN INITIUM.

Experimentul "Codex Alimentarius" începe cu România. De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat de... UE sã înceapã implementarea "
Codexului", alãturi de alte 165 de state semnatare (95% din populatia planetei)."Codex Alimentarius" este un pachet de norme dupã care se vor alimenta populatiile tãrilor semnatare. Acesta porneste de la principiul cã Terra nu mai poate hrãni pe toatã lumea natural, ca atare se va trece la hrana artificialã, din produse chimice, cea modificatã genetic etc.

Nu a trecut o lunã si iatã cã apare stirea cã România este prima  tarã din lume care va folosi în agriculturã un compus chimic pe bazã de initium, un ingredient activ din noua clasã a substantelor chimice impuse de"Codex Alimentarius". Produsele vor furnizate de compania germanã BASF si vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, rosii, castraveti si ceapa. Pentru publicul larg se spune cã "beneficiile pe care le-ar aduce aceastã substantã sunt legate în primul rând de combaterea dãunãtorilor, dar, totodatã ea micsoreazã si durata în care se obtine recolta." 
Dupã ce acest produs va fi experimentat în România, urmeazã sã fie omologatã utilizarea lui si în Olanda, Germania , Franta, SUA, Canada  si Marea Britanie. Neoficial, conform cercetãtorilor care combat "Codex Alimentarius", folosirea produselor cu initium sporeste cu pânã la 65% rata riscului de cancer de colon, substantã care intrã rapid în combinatii chimice, devenind rezidualã în organism. De pilda 1 mg de initium intrat în organism o singurã datã se eliminã în aproape un an. Or, dacã acest produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism. Apoi, asa cum INITIUM ajutã la cresterea rapidã a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la mãrirea tumorilor maligne. 
http://www.pressreleasepoint.com/first-approval-worldwide-fungicides-initium%C2%AE-wine-and-vegetables
Pe acest site, BASF-ul se lãuda pe 11 ianuarie !!!!!! cã pentru prima datã în lume a fost autorizat într-un timp record fungicidul Initium care în România va fi vândut sub numele EnervinT.
Ar fi bine sã rãspânditi cât mai mult informatia pt. cã asa cum s-a întâmplat cu vaccinurile contra cancerului de col uterin si împotriva gripei porcine  se pare cã nu este în zadar.
--
TOATA APRECIEREA PENTRU AUTORITATILE CARE AU AUTORIZAT PENTRU BINELE POPULATIEI INTRODUCEREA IN ROMANIA A FUNGICIDULUI INTIUM / ENERVINT PRODUS DE BASF GERMANIA.

ESTE CAZUL SA NU RAMANEM NUMAI LA O ATITUDINE COTEMPLATIVA FATA DE MODUL CUM GANDESC GUVERNANTII PENTRU STAREA NOASTRA DE SANATATE !!!
- informatie urgenta!
Dr. ing. Marian BADIU
Director Departament Cercetare
ICECON S.A.Bucuresti
Filiala Braila
str. Anton PANN nr. 18
810496-Braila, ROMANIA
Tel: +40 239 61 94 05
Fax: +40 239 67 43 24
Mobile: +40-(0)0747 060 297
e-mail: marianbadiu2005@yahoo.com

4 comentarii:

  1. Initium se va vinde si se va folosi daca nimeni nu protesteaza eficient si nimeni nu ii ia de guler pe cercetatorii implicati si pe cei care au dat autorizatiile de la inceput pana la sfarsit. ONG - urile care se ocupa cu probleme legate de responsabilitate au ceva de lucru aici, dar sa nu inceapa prea tarziu. Trebuie o asociatie de profesionisti sa se ocupe de aceasta problema. Oamenii stiu ca nu vor insecticidul, dar numai echipa de care vorbeam poate face actiuni argumentate in mod valabil si care sa aiba si eficacitate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Informatie urgenta? Carcinogen? 1 mg se elimina intr-un an?
    Fara referinte stiintifice asta nu este mai mult decat o barfa periculoasa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai devreme sau mai tarziu fiecare va primii ceea ce merita !Numai niste Oameni,care nu se pot numii Oameni si care nu le este frica de Dumnezeu pot face asa ceva,sa ne otraveasca mancarea.Eu propun sa se infiinteze ca pe vremuri Ghilotina si trasul in teapa ca nu se mai poate.Asta este este valabil si pentru violatori si criminali.

    RăspundețiȘtergere
  4. A,si inca ceva:Daca Uniunea Europeana ne spune ca maine sa ne luam gatul,noi trebuie sa ne taiem gatul ?Sa manance ei painea otravita,legumele si fructele modificate genetic.Desteaptate Romane din somnul cel de moarte.Ce mai urmeaza?Sa ne implanteze cipuri?Sa de-a Dumnezeu ca aceasta Tara Romania,sa fie protejata de lucrarile lor demonice.

    RăspundețiȘtergere

Acest website este un pamflet!

Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .