Cate E-uri contine painea pe care o consumi zilnic ?
Desi painea ar trebui sa contina apa, faina, drojdie si sare, in realitate aceasta are nu mai putin de 34 de aditivi alimetari. Nutritionistii ne recomanda sa mancam paine cu moderatie, deoarece acesti aditivi cauzeaza probleme la nivelul rinichilor, unele E-uri fiind chiar cancerigene.
Despre E-urile care pun in pericol santatea romanilor vorbeste so Gheorghe Mencinicospchi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.
"Un astfel de exemplu este bromatul de potasiu - E 924 - care duce la aparitia senzatiei de greata, varsaturi, diaree sau aparitia diverselor dureri, odata ce este ingerat", a declarat Mencinicospchi.
In alimentul de baza al romanilor se mai gasesc cisteina, glutationul si sulfatul de sodiu.
Acest website este un pamflet!
Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.
Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.
Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu