Moartea clinică și viața după moarte - documentar

Prin acest film documentar, scriitorul Paul Perry încearcă să găsească un răspuns la toate aceste mistere. El stă de vorbă cu mai multe persoane care s-au aflat în moarte clinică, iar acestea povestesc experiențele lor. Un mare procent al celor care au murit au avut în comun ceva ce este numit, de regulă, experiență de moarte clinică.
Mulți oameni relatează cum urcă într-un tunel și văd trupuri celeste, învăluite într-o lumină strălucitoare, și destul de mulți își revăd viața trecându-le prin fața ochilor. Există multe reprezentări ale experiențelor de moarte clinică, inclusiv în artă. Toate poveștile au, însă, ceva în comun: viața după moarte, care, susține Paul Perry, există și ne dă o altă perspectivă asupra morții, dar și asupra vieții pe care o trăim acum.
Documentare pe aceeași temă:
În iad și înapoi: studii despre moartea clinică
Falsa plecare – Moartea clinică
Există raiul cu adevărat?

Vizionare online film documentar subtitrat 

Moartea clinică și viața după moarte


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest website este un pamflet!

Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .