Bebelusul ciclop s-a nascut in India

Un bebelus cu un singur ochi si fara nas s-a nascut in India, amintind de imaginea miticilor ciclopi. Copilul nu a supravietuit, insa, decat o zi, anunta stirileprotv.ro.

FOTO socanta! Bebelusul ciclop s-a nascut in India
Prof. Dr. Ashok Anand, ginecolog la spitalul unde a nascut prin cezariana Veenei Chavan, o femeie in varsta de 34 de ani, a spus ca bebelusul suferea de ciclopie, o malformatie congenitala care consta in dezvoltarea unui singur glob ocular sau contopirea celor doua orbite.
In urma unei analize facute in saptamana 32 de sarcina, medicii au observat ca bebelusul era hidrocefalic, adica in creierul lui se acumula apa. Din cauza stadiului avansat al sarcinii medicii nu au putut interveni.
Veena Chavan nu a fost lasata sa-si vada bebelusul nascut cu malformatia cumplita. "Este a treia mea sarcina. Am pierdut celalalt copil din cauza unor probleme aparute in timpul sarcinii. Mi s-a spus ca bebelusul meu avea apa in creier, dar nu m-am asteptat ca el sa se nasca doar cu un singur ochi si fara nas", a povestit, in lacrimi, femeia. Singurul copil al Veenei este o fetita de opt ani.


R.I

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest website este un pamflet!

Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .