ACER ICONIA - LAPTOP CU DOUA FETE !

Acer ICONIA, marele castigator al “Last Gadget Standing”, competitie anuala ce se desfasoara la CES si la care participa cele mai votate 10 gadget-uri ale anului, a ajuns in Romania. Noile Acer ICONIA vor fi disponibile incepand cu data de 25 februarie 2011 prin intermediul partenerilor ELKOTech Romania la pretul recomandat de 5.999 RON pentru modelul dual-screen, anunta un comunicat al importatorului.  

Acer ICONIA este in acest moment cel mai cerut produs, iar caracteristicile tehnice de exceptie, design-ul dual screen si aplicatiile preinstalate il recomanda. Incepand cu 25 februarie Acer ICONIA poate fi achizitionat de catre utilizatorii de tehnologie din Romania”, a declarat Mircea Ciucur, Director General ELKOTech Romania.

Acer ICONIA este un Tablet PC multi-touch cu doua ecrane de 14” sensibile la atingere, 1366x768 pixeli fiecare, ce ofera utilizatorului o experienta deosebita, sistemul dual screen permitand lucrul simultan cu doua aplicatii diferite: poti sa navighezi pe un site de pe un ecran si sa vizualizezi continutul fisierului tau favorit in celalalt, sau poti sa te uiti la un film pe primul ecran in timp ce cauti prin fisierele tale multimedia in celalalt. Iar pentru cei care au nevoie de un spatiu de lucru mare, si pentru a facilita citirea de documente, utilizatorii pot deschide fisiere sau ferestre care sa acopere ambele ecrane.
“Anticipam o cerere foarte mare pentru Tablet PC-urile Acer ICONIA. Partenerii de distributie ELKOTech Romania au primit comenzi in avans pentru acest echipament, utilizatorii fiind nerabdatori sa incerce noua experienta de computing oferita de ICONIA”, a completat Mircea Ciucur.
Acer Iconia include in premiera functia 10 finger multi-touch pe un sistem dual screen dotat cu procesor Intel® Core™ i5, stabilind un nou mod de interactiune cu fisierele video, fotografiile, site-urile si clipurile video.
 Acer ICONIA a fost creat pentru a oferi o experienta optima de tip all-point multi-touch pe un tablet dual-display. Acesta a fost punctul de la care s-a plecat in dezvoltarea ICONIA si a unor aplicatii cum ar fi Acer Ring.
Acer Ring se activeaza la plasarea a cinci degete pe ecran si ofera un acces rapid la o serie de programe optimizate pentru lucrul cu sisteme touchscreen, la tastatura virtuala, la editorul de gesturi, Windows si Device Control. Tastatura virtuala este full size QWERTY si detine suport pentru mai multe limbi de circulatie internationala. Aceasta include un touchpad si o tastatura numerica, utilizatorul putand trece foarte usor la modul de scriere de mana. 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest website este un pamflet!

Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .