Cum reusesc romanii sa pacaleasca apometrele si repartitoarele

Locatarii care sunt pacaliti de administratori si de persoanele care citesc repartitoarele au gasit numeroasele metode pentru a se razbuna pe acestia, reusind de cele mai multe ori sa-si scada facturile, scrie evz.ro.

Una dintre metodele care ii ajuta sa plateasca mai putin este prosopul ud. Acesta se pune direct pe repartitor si se imbina din cand in cand cu apa. In locul prosopului se pot folosi si pungi cu cuburi de gheata.

Alti locatari sunt mult mai ingeniosi si au doua calorifere. In momentul in care se citeste repartitorul, se inlocuieste caloriferul care a consumat cu celalalt.

Unii locatarii reusesc sa "pacaleasca" si apometrele. Astfel, pentru a nu plati exact cat consuma, acestia realizeaza un racord la apa, exact inainte de apometru. Astfel, consumul de apa nu este contorizat si este impartit de toti locatarii din bloc.
Se estimeaza ca prin aceste metode facturile se pot injumatati cu minimum 50%. Cei care sunt prinsi risca sa primeasca amenzi si li se pot intocmi dosare penale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest website este un pamflet!

Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .