Sexul invinge rutina

Cu timpul, multe cupluri se confrunta cu o scadere a intesitatii pasiunii in patul conjugal. Problemele zilnice, oboseala de peste zi de la birou, grija zilei de maine, toate influenteaza viata sexuala, iar pasiunea dispare in fiecare zi cate putin si ajungem, fara sa ne dam seama, sa ne dorim despartirea de partenerul nostru sau simtim acut nevoia unei schimbari majore. Alte femei se complac in situatia asta spunandu-si ca a intervenit rutina, ca fenomen normal, si nu incerca sa fara ceva pentru a-si salva relatia.

Sexul este foarte important intr-o relatie fiind pereceput ca un liant intre cei doi parteneri, pe baza caruia se construieste o relatie, apoi o familie.

Nimic nu se compara cu pasiunea de inceput, cand ne descoperim partenerul treptat, iar chimia se consuma in acte sexuale intense si imaginative. Este perioada cea mai frumoasa in care ne cunoastem unul altuia trupurile si ne savuram cu atata intensitate de parca am dori sa ne cunoastem anatomia fiecarui centimentru al corpului.

Daca la inceputul unei relatii ne descoperim fizic, pe parcurs ne cunoastem si interiorul. Pe masura ce trece timpul, constatam insa ca nu mai putem reveni asupra implinirii sexuale de la inceput. Deci, ce facem sa redescoperim pasiunea de la inceput si sa nu ne cufundam in rutina? Mintea femeii a stiut intotdeauna sa nascoceasca trucuri si sa puna in aplicare idei salvatoare. Cu atat mai mult cu cat este vorba de partenerul de viata, planul ar trebui sa functioneze perfect.

Surpindeti-l cu pozitii sexuale noi

In dorinta de a reaprinde flacara pasiunii de inceput, poti experimenta noi trairi in pat, abordand trucuri si pozitii noi. Deschiderea si initiativa ta ii vor incita la culme. Excita-ti partenerul propunandu-i experimentarea unor noi pozitii. Documenteaza-te in acest sens inainte de a incerca. Pozitionarea trupului intr-o anumita iposaza va trezi fiara din partenerul tau, intesificandu-i potenta si provocandu-ti si tie, in acelasi timp, mai multa placere grabind aparitia orgasmului. Partenerul tau va fi satisfacut complet si va avea surpriza de a te descoperi de fiecare data atlfel si mai intens. Barbatii adora noile experiente in pat.

Ziua nu-i ca noaptea, dar poate fi

Poti iesi din tipar daca stii cum sa transformi ziua in noapte. Nu trebuie neaparat sa fiti fizic aproape. Trimite-i mesaje pasionale, prin care sa-i trezesti curiozitatea si sa-i starnesti imaginatia, ori de cate ori ai un moment liber. Vei observa apoi nerabdarea lui de a te reintalni, precum si pasiunea cu care va veti inlantui in valurile iubirii seara.

Nu va lasati absorbite de cotidian

Oricat de tare te-ar fi acaparat problemele zilnice, incearca sa aprinzi pasiunea pregatindu-i surprize. O cina romantica acasa, intr-un cadru intim si permisiv, ar fi o buna idee. Suprinde-ti partenerul alungand plictiseala si monotonia din cuplu. Ai fi surprinsa sa constati cat de mult conteaza diversitatea intr-o relatie. Cumpara betisoare parfumate, o sticla de sampanie, pregateste sau comanda felul lui preferat de mancare si imbraca-te intr-o lenjerie sexi. Asta il va acapara cu totul.

Cuvintele au putere magica

Nu poti sa pregatesti o seara romantica de fiecare data, dar poti sa tranformi o seara banala intr-una romantica cu ajutorul cuvintelor. Cand el sta in fata televizorului, iar tu iti vezi de treburi prin casa, de fiecare data cand treci pe langa el, sopteste-i ceva frumos, atingandu-i usor cu buzele lobul urechii. Sau cand va aflati in oras seara, cu prietenii la un ceai, trezeste-i pasiunea spunandu-i la ureche tot ce ti-ar placea sa-i faci in pat sau ce ti-ar placea sa iti faca el tie. Vei observa ca drumul spre casa i se va parea mult prea lung, abia asteptand sa te suprinda intr-un act pasional si sa-ti ofere ce-ti doresti.

Pregateste-i o excursie

Schimbarea aerului si a locului cu care sunteti obisnuti este o buna manevra. Atat tu cat si partenerul o veti percepe ca pe un nou inceput sau, cel putin, ca pe o experienta noua care va dezmorti relatia. Iarna, la munte, intr-o cabana calduta, cu zapada imprejur sau vara la mare, in toiul noptii, pe nisip sunt poate peisaje idilice, dar care merita macar un gand sau o incercare. Nu vom reusi perfectiunea, dar daca ne-o dorim, putem ajunge mai aprope de ea.

Asadar, folositi-va imaginatia si resursele! Nu luati in brate „rutina” ca scuza!

Olivia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest website este un pamflet!

Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .