Machiajul de seara iti da voie sa fii artista

Machiajul este elementul care desavarseste orice tinuta, indiferent de ocazie.

Seara este singurul moment al zilei in care poti da frau liber imaginatiei, in materie de machiaj, pentru ca nu trebuie sa respecti limitele impuse de machiajul de zi.

Machiajul de seara iti permite sa te exprimi, sa fii artista si sa-ti lasi imaginatia libera. Pentru a-ti accentua trasaturile, experimenteaza combinatii de culori pentru un look fantezist, glamour, mat sau sclipitor.

O regula de baza, pentru orice fel de make up, se refera la lumina si la pozitionarea corecta in fata oglinzii, in asa fel incat sa va fie luminate, in mod egal, ambele jumatati ale fetei. Inaintea aplicarii machiajului, orice fel de impuritate sau fir de par trebuie indepartate de pe fata.

Pentru realizarea unui machiaj corect de seara trebuie sa tii cont de culoarea ochilor, a parului, rochiei, forma fetei, alegandu-ti culorile care te avantajeaza, precum si de armonia dintre nuantele de farduri de ochi, blush si ruj aplicate. Evita sa folosesti genele false, daca ochii tai nu sunt obisnuiti sa fie prea incarcati.

Iata cateva sugestii de machiaj de seara pentru blonde, brunete si roscate:

Blondele

Pentru blonde, cel mai potrivit machiaj este cel denumit smokey eyes, armonizat cu nuanta tenului si a rujului. Astfel, daca aveti nuanta tenului deschisa evitati sa folositi un ruj inchis la culoare, deoarece riscati sa creati efectul „Morticia” si sa inghetati privirile barbatilor din jur. Daca va axati pe evidentierea ochilor, pentru buze folositi doar un gloss care sa confere volum si stralucire buzelor. In loc de creion de ochi si mascara de culoare neagra, folositi nuante de maro intens, iar ca farduri puteti alege nuante de somon sau gri cenusa, completate de un tus de ochi maro sau gri inchis.

Brunetele

Parul brunet sau saten creeaza un bun contrast cu nuanta tenului, asa ca, machiajul de seara va trebui sa adauge doar un strop de stralucire chipului. Ca si regula pentru brunete, se recomanda accentuarea ochilor prin folosirea unor farduri in nuante de visiniu, verde sau gri inchis. Puteti aplica si un tus negru, gri inchis sau violet. Daca doriti buze bine reliefate, aplicati un contur apropiat de nuanta buzelor si un ruj de nuanta rosu diafan sau violet, in functie de nuanta fardului folosit. In cazul evidentierii buzelor, ochii vor fi mai usor accentuati, prin aplicarea unor nuante calde.

Roscatele

Femeile roscate au un avantaj datorita culorii parului ce le face sa se distinga dintr-o mie. Pentru crearea unui contrast si mai evident intre par, culoarea fetei si ochi, aplicati fard in nuante de verde, aramiu sau maro inchis. Creionul de ochi si mascara trebuie sa fie de nuanta mai calda, recomandat maro, armonizand astfel paleta de culori aplicata pe fata. Folositi un fard de obraz si gloss de nuanta piersicii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest website este un pamflet!

Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .