Stii ce gust au PET-urile?


Ar trebui, pentru ca ai mancat destule la viata ta.

Cum nu ai mancat? Ei, nu fi naiv, ai si mancat, ai si baut... Petrol. Da, ai baut petrol!

Ce zici? Nu mai vrei petrol in stomac?

Hai la curatenie! Sa trimitem PET-urile unde le este locul. Si dozele si hartiile si toate deseurile care murdaresc raurile, padurile si pasunile acestei tari frumoase.

Apoi sa ne facem griji pentru logo-uri. Un lucru bun au zis la televizor in ultimele saptamani de cand cu scandalul "brandul Romaniei": trebuie mai intai sa schimbam realitatea, sa avem un produs bun, pentru a-i face o imagine buna si a-l vine in afara.

Si uite asa alaturi de Ministerul Mediului si cel al Educatiei, s-a alaturat proiectului LDIR si Ministerul Turismului. Sa fie intr-un ceas bun!



Salutam cu aceasta ocazie si o serie de suporteri media ce ni s-au alaturat si vor difuza spot-urile audio si, respectiv, video ale proiectului: Radio InfoPro, ProFM, Radio Fir Dej, rfi Romania, Radio Cluj, Radio Info Trafic, ProTV, AcasaTV, AXN.

Ne mandrim si cu presa scrisa: Zile si Nopti, Sapte Seri, Cydinum si Revista 22

Si cu cea online :) : http://ghid-cluj.ro, http://atomnews.ro, http://promoafaceri.com si http://stiridebine.ro

Si le multumim si noilor sponsori: News Outdoor, Indoor Media, QMedia, Henkel si Red Carpet, Brasov.



Ne bucuram sa vedem ca echipa creste pe zi ce trece. :) Sa o tinem tot asa!
----------------
Posted By: Oana Raluca Brătilă
To: Members in Let's Do It, Romania!-FACEBOOK
http://s3.causes.com/photos/SV/y3/0n/OE/Q4/ML/tM/g5T.jpg

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest website este un pamflet!

Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .