Facebook si viata amoroasa !!!


Site-urile de socializare on-line sunt minunate pentru mai multe lucruri. Iti poti regasi fosti colegi de clasa, poti vedea poze din vacante si poti anunta cand ti s-a intamplat ceva interesant.


Dar cand vine vorba de viata amoroasa, Facebook-ul se schimba total. Site-ul iti ofera posibilitatea de a accesa informatii cheie despre persoana care "ti-a furat inima". Actualizarile profilului sau iti arata pe unde este, cu cine interactioneaza, vechile poze pot da indicii despre iubite din trecut, adica un scurt rezumat al vietii sale pana in prezent. Daca relatia este una de prietenie, cand amandoi incercati sa va cunoasteti mai bine unul pe celalalt, e ok sa te uiti de cateva ori pe zi pe profilul lui. Dar daca iti urmaresti obsesiv iubitul on-line, s-ar putea sa ai o mare problema in ceea ce inseamna incredere.


Facebook e un adevarat teren minat cand vine vorba de relatii, asa ca trebuie sa inveti cum sa te "invarti" in lumea virtuala, fara a parea disperata sau obsedata. Pana si cea mai increzatoare si simpatica fata se poate transforma pe Facebook in spion demn de FBI.

Pentru a afla ce impact are "fb" asupra vietii tale sentimentale, raspunde sincer la intrebarile de mai jos:

Folosesti Facebook ca pe o fereastra catre viata cuiva?
Daca raspunsul este da, indeparteaza-te de calculator imediat. Pune mana pe telefon pentru a interactiona cu cel care te intereseaza, propune o intalnire la o cafea. Nicio relatie nu creste daca interactiunea nu are loc si in viata reala.

Te supara lucruri pe care le vezi pe Facebook?
E usor sa interpretezi gresit fotografiile sau comentariile. Daca esti cu adevarat deranjata de ceva, dicuta deschis cu persoana vizata. Nu te grabi sa tragi concluzii bazate doar pe ceea ce vezi on-line.

El stie ca ii urmaresti pagina?
Daca, intamplator, incepi sa-i spui iubitului tau lucruri pe care le-ai vazut pe profilul lui sau care au aparut in caseta de notificari a activitatii prietenilor tai, inseamna ca tocmai ai primit un semn de avertizare. Oamenilor le place sa fie remarcati, dar nu urmariti on-line. Daca stie ca il urmaresti, va crede ca nu ai incredere in el.

La nervi, ti-ai sters iubitul sau pe prietenii lui de pe Facebook?
In orice situatie, evita sa stergi pe cineva de la prieteni in momente de furie. Nu ai vrea sub nicio forma sa ajungi intr-o relatie in care toata lumea vede cum te imprietenesti/desparti de iubit on-line.

Desi e greu sa ne mai imaginam viata fara Facebook, nu uita ca relatiile se bazeaza pe dragoste si incredere si, mai ales, interactiune in viata reala, nu pe ceea ce vezi pe "perete" sau timeline. 

Un comentariu:

  1. "Desi e greu sa ne mai imaginam viata fara Facebook, nu uita ca relatiile se bazeaza pe dragoste si incredere si, mai ales, interactiune in viata reala, nu pe ceea ce vezi pe "perete" sau timeline."
    OK, Remus, Dar atunci cand lumea e doar casa mea, FB e terapie !!! M-a ajutat enorm !!!
    Multumesc ptr prietenie :)

    RăspundețiȘtergere

Acest website este un pamflet!

Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .