5 predictii socante pentru 2012



Actiunile Apple vor scadea cu 50 de procente fata de varful atins in 2011

Actiunile Apple vor scadea cu 50 de procente fata de varful atins in 2011 Apple se va confrunta in 2012 cu o concurenta acerba din partea competitorilor Google, Amazon, Microsoft/Nokia si Samsung pe cateva dintre cele mai competitive produse ale sale, dar mai ales pe iPhone si iPad.

Apple nu va reusi sa-si pastreze cota de piata de 55 de procente (de trei ori mai mare decat Android) si 66% pentru iOS, respectiv iPad.

UE anunta o „vacanta bancara” extinsa in 2012

UE anunta o „vacanta bancara” extinsa in 2012 Tratatul UE din acest decembrie se dovedeste insuficient pentru a rezolva criza de finantare a Uniunii - in special pe cea din Italia - iar criza datoriilor UE se va intoarce pe la mijlocul anului viitor.

Drept raspuns, pietele de actiuni vor reactiona si vor scadea cu 25% in cazul plasamentelor short, punand politicienii in situatia de a declara o “vacanta bancara” extinsa, inchizand toate pietele valutare si bancile pentru o saptamana, sau chiar mai mult.

Un candidat inca neanuntat va ajunge la Casa Alba

Un candidat inca neanuntat va ajunge la Casa Alba In 1992, miliardarul texan Ross Perot a reusit sa profite de recesiunea economica si de dezgustul populatiei fata de clasa politica americana si a obtinut 18,9% din voturi.

Au trecut trei ani cu Obama si constatam ca putine lucruri s-au schimbat. A crescut insa sentimentul deziluziei fata de intreg sistemul politic american, ceea ce face sa existe un context mai benefic ca niciodata pentru un al treilea candidat.

Cineva cu un program solid orientat catre schimbari reale ar putea aparea la inceputul anului si ar putea obtine presedintia in noiembrie 2012, in ceea ce s-ar putea numi cele mai importante alegeri din istoria SUA, adunand 38% din votul popular.

Australia intra in recesiune

Australia intra in recesiune Efectele valului gigantic de incetinire economica din zona Asia-Pacific se vad astazi si in Vest, impingand alte state in recesiune.
Australia este influentata direct de situatia economica din China, intrucat aceasta are o dependenta de minerit si resurse naturale.

Si, cum cererea Chinei pe aceste ramuri industriale s-a diminuat, Australia este impinsa catre o scadere economica, recesiune care va fi exacerbata de crahul imobiliar care se va produce si acolo in sfarsit, la cinci ani fata de restul lumii civilizate.


Cele mai socante 10 predictii pentru 2012

Banca daneza Saxo Bank, specializata in tranzactionari si investitii online, a lansat raportul ”Predictii socante”, care se concentreaza pe evenimente putin probabil sa aiba loc, dar care sunt mai posibile decat ii place pietei sa creada. Predictiile sunt importante pentru investitori care ar trebui sa le acorde o oarecare importanta.
Slide 5 / 11

Acordurile Basel III si regulamentele vor provoca nationalizarea a 50 de banci centrale

Acordurile Basel III si regulamentele vor provoca nationalizarea a 50 de banci centrale De indata ce vom intra in 2012, presiunea asupra sistemelor bancare va creste pe masura ce noile cereri de capital se vor inmulti rapid, iar noile regulamente vor cere bancilor sa reduca repede datoriile

Acest lucru va crea niste vanzari spectaculoase de active bancare pe piata, de vreme ce numaram cumparatorii pe degete. O posibila inghetare a pietei interbancare europene ii va forta pe cei care economisesc sa intre in vrie si sa faca retrageri masive.

Peste 50 de banci centrale vor ajunge in contabilitatea guvernamentala, iar cateva cunoscute banci comerciale vor inceta sa existe.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest website este un pamflet!

Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .