[ FOTO ] DESTINATII DE VIS : EURO DISNEYLAND PARK , Paris





Disneyland Paris este o destinatie de vacanta de vis pentru intreaga familie. Deschis in anul 1992, acest loc extraordinar cuprinde aproape 40 de km patrati unde distractia, emotiile, adrenalina si multe personaje din lumea Disney se imbina pentru o experienta de neuitat. Atunci cand directorii din cadrul companiei Disney si-au dat acordul pentru inceperea constructiei proiectului Euro Disneyland, la mijlocul anilor 80, inginerii au stiut ca vor trebui sa construiasca un taram magic special si total diferit de cele deja existente.
Disneyland Paris este o lume extraordinara ce merita explorata in cele mai mici detalii; turistii prefera sa isi faca o vacanta intreaga numai in minunata lume Disney.
In Franta, acestia nu trebuiau sa se ingrijoreze de existenta cutremurelor asa cum se intamplase in cazul Disneyland din California, sau de uragane asa cum se intamplase in cazul Disneyland din Florida dar au fost nevoiti sa tina cont de iarna rece si de vremea ploioasa din regiunea in care Disneyland Paris urma sa fie construit.
Pe langa vremea capricioasa, o alta provocare o constituia faptul ca urmau sa construiasca un parc cu un castel in Europa, continentul plin de castele vechi de secole si povesti cu zane. Acestea si multe alte probleme au fost cu toate rezolvate intr-un mod plin de bun gust si cu multa inteligenta de echipa care a creat in Franta ceea ce este si astazi cel mai frumos regat magic din lumea Disney.
O diferenta importanta intre Disneyland Paris si alte parcuri tematice Disney se arata turistilor inca inainte ca acestia sa-si cumpere biletele de intrare : Hotelul Disneyland este primul hotel Disney situat la intrarea in parc, cu o priveliste extraordinara spre parcul de distractii pentru turistii care se cazeaza aici. Casele de bilete la Disneyland Paris sunt situate sub hotel. De sub Hotel Disneyland, din spatele portilor de intrare in parc, incepe calatoria in lumea magica de la Disneyland Paris.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest website este un pamflet!

Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .