C.V. - ul nostru si pererlele continute de el !

S-a revenit la moda anunţurilor de mică publicitate de acum 5-10 ani, în care candidaţii îşi anunţă disponibilitatea de a se angaja şi aşteaptă să fie sunaţi de către patroni. Vezi mai jos câteva dintre cele mai dezarmante anunţuri.

Un tânăr de 20 de ani din judeţul Bihor doreşte angajarea în silvicultură "sau în orice alt domeniu". Menţionează că are "diplomă de bak" şi trece la rubrica job actual: nicăiery. Obiectivul profesional este îndrăzneţ, dar nu cuprinde şi cunoaşterea limbii române: "aş vrea să mă angjez şi eu sămi câştig ezistemtza singur". Auto-prezentarea îi linişteşte pe angajatorii din silvicultură: "sunt înalt, serios şi curat".

Un inginer mecanic cu experienţă din Piteşti îşi caută "loc de muncă sau job", ca să nu existe confuzii. Arată din start că este poliglot: "doresc angajare în piteşti, bucureşti, străinătate, abroad, bucharest". Jobul actual îl are la firma Chintesenta Enterprise SRL, cu funcţia "şomer", iar aşteptările salariale sunt de 500 de euro în ţară şi 2.500 în străinătate. A cerut referinţe de la angajatorii din trecut dar "e greu să obţin referinţe de la această firmă, fiind în altă localitate şi deoarece a falimentat".

"Bună ziua mă numesc dimache şi aş dori să muncesc ca lăcătuş constructii nave în stăinătate sau în ţară", se ofertează un tânăr din Brăila. Pentru un lăcătuş cu experienţă de 10 ani cunoaşte foarte bine domeniul IT: "Adobe Photoshop, Cunoştinţe hardware, Cunoştinţe software". Se recomandă prin aptitudini profesionale decisive pentru un lăcătuş: "capacitate de analiză profundă, abilităţi de negociator şi spirit intuitiv, empatic".

Un tânăr de 18 ani din Buzău nu pare să fie atât de sigur de cunoştinţele sale în domeniul calculatoarelor: "Doresc angajare în sistemul it dacă se poate dar dacă nu în orice domeniiu". O femeie de 39 de ani din Boldeşti-Scăieni este la fel de flexibiliă: "Doresc angajare, că orice pot face....şi fac...tot ce pot", scrie aceasta. Şi, într-adevăr, deşi a lucrat în ultimii 4 ani ca brutar, are diplomă şi calificare de sticlar.

Şi bugetarii îşi caută un job prin intermediul anunţurilor de mică publicitate: "În condiţiile actuale,ca bugetar veniturile sunt insuficiente,sunt nevoit pentru un trai decent şi omenesc,a dorii şi un alt job în domeniul calificării mele.apreciez lucrul făcut cu seriozitate şi răspundere,pun suflet în munca pe care o fac din plăcere". Este oferta unui consilier de la Poliţia Comunitară din oraşul Râşnov care şi-a trecut un obiectiv profesional impozant: "Corectitudine,legalitate în limitele legilor şi constituţiei României".

În schimb, o tânără de 21 de ani din Constanţa ar dori să se angajeze în domeniul bugetar şi publică un anunţ, în speranţa că va fi sunată de autorităţile locale sau de poliţie: "Doresc angajare în cadrul administraţiei locale, poliţiei locale sau ca manager, deoarece studiile superioare sunt pe acest profil . mulţumesc!". Printre abilităţile care o recomandă: "rezistenţa la efort intelectual".

*******

sursa :

Money
MONEY.ro - stirea de business a momentului:
Cum au dus-o marii retaileri din România în anul de criză 2009

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest website este un pamflet!

Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .