Inţelepciunea altora ...




“Fii atent la stările şi la sentimentele tale, căci există o conexiune de nezdruncinat între acestea şi lumea vizibilă în care trăieşti.”
~ Neville Goddard
"A încerca să schimbăm lumea înainte de a ne schimba conceptul despre noi înşine înseamnă a lupta împotriva firii lucrurilor. Nu poate fi vreo schimbare exterioară până ce nu e o schimbare interioară. Precum înăuntru, aşa şi afară."
~ Neville Goddard
"Pentru că viaţa modelează lumea exterioară pentru a reflecta aranjamentele interioare ale minţilor noastre, nu e altă cale de a ne apropia perfecţiunea exterioară în afară de transformarea noastră. Nici un ajutor nu vine din afară; înălţimile spre care ne ridicăm ochii sunt cele din raza interioară. Este aşadar conştienţa noastră cea spre care trebuie să ne întoarcem ca fiind singura realitate, singurul fundament pe care toate fenomenele pot fi explicate."
~ Neville Goddard
"Viaţa nu ţi se întâmplă pur şi simplu; ea îţi răspunde."
~ Rhonda Byrne
 
"Să mergi până la capăt nu înseamnă doar să rezişti, ci să te laşi dus."
~ Albert Camus
“Unii oameni renunta la visurile lor atunci cand aproape le-au indeplinit. Altii, dimpotriva, obtin victoria prin eforturile energice pe care le fac in ultimul moment.”
~ Herodot

 

"Trăieşte ca un om curajos; iar dacă nu ai noroc, înfruntă loviturile cu o inimă curajoasă.
~ Cicero
"Nu există experienţă căreia să nu-i poţi supravieţui dacă ai curajul să înfrunţi viaţa.
~ Octavian Paler
"O mare cantitate de talent este pierdută în lume din cauza absenţei curajului. În fiecare zi dispar oameni a căror timiditate îi împiedică să facă un prim efort.
~ Sydney Smith

"Mulţi au avut aptitudini extraordinare, însă, fiindcă n-au avut curaj, ei au trăit ca nişte morţi şi au sfârşit prin a fi îngropaţi în inactivitatea lor.
~ Nicolae Iorga
"Curajul este ceva care se formează, care trăieşte şi moare, care trebuie întreţinut la fel ca şi armele.
~ Nicolae Iorga
"Curajul e vederea peste propria fiinţă şi peste orice primejdie a unui scop.
~ Nicolae Iorga
"Curajul este preţul pe care viaţa îl pretinde pentru a îngădui pacea.
~ Amelia Earhart
"Curajul este mersul prin frică înspre faptul de a fi liber.
~ Gabriel Liiceanu
"Nu poţi descoperi noi oceane dacă nu ai curajul să te îndepărtezi până nu mai vezi ţărmul.
~ Andre Gide

"Nu-ţi fie frică să faci un pas mare. Nu poţi trece o prapastie din două sărituri mici.
~ David Lloyd George
"Am mult curaj, dar mi-e frică să-l folosesc.
~ Valeriu Butulescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest website este un pamflet!

Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .