Depinde cum priveşti !!!




Cine eşti tu contează, şi mai contează şi să crezi tu asta. La fel de mult contează însă şi felul în care tu priveşti lumea.
 
Tu vezi lumea prin toate simţurile tale, prin prisma experienţelor de care ai avut parte, a celor până acum explorate, a ceea ce corpul a ales să memoreze  în fiecare celulă a sa şi a ceea ce provine de acolo din esenţa ta şi îşi caută cu încăpăţânare făgaş să se exprime, să iasă la iveală.
Mâine am să te invit să mi te alături într-o călătorie mai aparte în lumea ta interioară.
Până atunci te las să te inspiri şi să-ţi răsfeţi privirea cu frumoase lucruri ce ne înconjoară. Cred că fiecare zi e o zi bună dacă "pictezi" ceva frumos pe pânza vieţii tale! Nimeni nu se naşte învăţat, ci doar cu anumite înclinaţii. La fel cum înveţi să foloseşti pensule şi culori pentru a da viaţa unei picturi, şi viaţa noastră devine o operă de artă pe măsură ce învăţăm cum să o trăim!
De vreme ce eşti aici, cu siguranţă vrei să fii un artist talentat al propriei tale vieţi. De aceea te îndemn azi să meditezi la ceea ce Albert Einstein a spus: 

„Sunt două feluri de a-ţi trăi viaţa: unul este să crezi că nimic nu este miracol; celălalt este să crezi că totul este un miracol.” 

Tu în ce mod crezi că trăieşti? Şi cum se răsfrânge aceasta în ceea ce gândeşti, în alegerile pe care le faci, în acţiunile pe care la întreprinzi, în răspunsul pe care-l dai tu la ceea ce-ţi aduce viaţa în cale?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest website este un pamflet!

Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .