Pompei – Ultima zi

Pompei – Ultima zi este un documentar despre erupția vulcanului Vezuviu pe 24 august 79 î. Hr. Erupția vulcanică a acoperit orașele romane Pompei și Herculaneum în cenușă și lavă, omorându-i pe toți cei care au rămas blocați între vulcan și mare.
Documentarul ne arată difertele faze ale erupției, cu toate că imaginile create digital nu sunt întru totul precise. Spectatorii pot face o călătorie în timp și pot asista la ultima zi a acestui oraș, 24 de ore de teroare și panică în care peste 4 miliarde de tone de lavă, cenușă și pietre au acoperit faimoasa așezare.
Filmul se bazează pe dovezi arheologice, dar și pe scrierile unuia dintre supraviețuitori pentru a reconstitui ultima zi a orașului Pompei. Efectele speciale ne arată cum a arătat unul din cele mai mari dezastre naturale ale tuturor timpurilor.

Vizionare online film documentar subtitrat  

Pompei – Ultima zi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest website este un pamflet!

Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .