[ DOCUMENTAR ] Wilhelm Reich – Dreptul omului de a ști

Această Wilhelm Reich Wilhelm Reich   Dreptul omului de a știbiografie introductivă despre doctorul Wilhelm Reich a fost produsă de către Fundația “Wilhelm Reich Infant Trust” în 2002, atât ca deschidere a Muzeului Wilhelm Reich, cât și ca un instrument educațional pentru un public mai larg. Documetarul oferă o privire de ansamblu asupra vieții incredibile și operei unice a lui Reich.
Compus din fotografii de arhivă și imagini filmate, plus animații de calculator, această biografie nu este concepută ca un substitut pentru opera lui Wilhelm Reich, ci mai degrabă ca o introducere ușor de înțeles, pas cu pas, în viața sa, precum și în munca de cercetare a energiei orgonice.

Plăcerea de a trăi și plăcerea orgasmului sunt identice. Anxietatea orgasmică extremă este baza fricii de viață. Wilhelm Reich
De asemenea, filmul documentar descrie, succint, campania sistematică de distrugere a muncii lui Wilhelm Reich de către autoritățile americane, săvârșită de Food and Drug Administration, care a ordonat arderea tuturor lucrărilor din biblioteca și laboratorul savantului. Doctorul Wilhelm Reich a murit în închisoare la 3 noiembrie 1957, în condiții suspecte, cu o zi înainte să fie eliberat condiționat. Administrația penitenciarului a refuzat efectuarea autopsiei.

Link film : 

Wilhelm Reich – Dreptul omului de a sti 

subtitrat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Acest website este un pamflet!

Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .