TUNSOAREA - pilda

Intr-o zi un florar a mers la un frizer pentru o tunsoare. După tunsoare, el a întrebat despre factura lui, iar frizerul a răspuns, "Eu nu pot accepta bani de la tine, eu fac asta în folosul comunităţii în această săptămână."Florarul a fost mulţumit şi a plecat din magazin.
A doua zi când frizerul a mers sa deschidă atelierul său și a găsit la uşa lui un "multumesc", cărţi şi un buchet mare de trandafiri roșii, pentru el.

Mai târziu, un poliţist vine pentru o tunsoare, şi atunci când el încearcă să plătească factura lui, frizerul a răspuns din nou: "Eu nu pot accepta bani de la tine, eu lucrez în folosul comunităţii în această săptămână. "Politistul a fost fericit şi a părăsit magazinul.
A doua zi când frizerul a mers sa deschidă atelierul său, a găsit la usa lui un "multumesc", cărţi şi o duzină de gogosi, pentru el.

Apoi, un senator a venit pentru o tunsoare, şi când a vrut să plătească factura lui, frizerul a răspuns din nou: "Eu nu pot accepta bani de la tine. Eu lucrez în folosul comunităţii în această săptămână. "Senatorul a fost foarte fericit şi a părăsit magazinul.
În dimineaţa următoare, când frizerul a mers sa deschidă atelierul său și a găsit o duzină de senatori aliniați, în aşteptare pentru o tunsoare gratis.

Aceasta, dragii mei prieteni, ilustrează diferenţa fundamentală dintre cetăţenii ţării noastre şi politicienii care-i conduc.
Atât politicienii, cât şi scutecele trebuie schimbate cat mai des ... pentru acelaşi motiv!


Citeste mai mult: Tunsoarea

DILEMA DESCARCARII FILMULUI - zambet

*Buna ziua!*
Daca vreau sa copiez pe floppy un film, apas butonul 'paste' si atunci
imi apare un text care-mi spune ca nu este loc destul pe floppy. Dupa
asta apas 'paste shortcut', si astfel filmul deja incape.
Problema este atunci cind vreau sa vad filmul pe un alt calculator,
fiind avertizata ca nu gaseste filmul, totusi de pe calculatorul meu pot
sa pornesc filmul de pe floppy.Care poate fi problema?
Multumesc.


*
Raspunsul celor de la firma:*
Stimata doamna,
In poseta dumneavoastra nu puteti baga o blana. Un biletel insa, pe care
e scris "blana se afla in dulap", incape lejer in poseta.
Asadar daca sinteti acasa si cititi biletelul "blana se afla in dulap",
atunci sigur o gasiti acolo. Situatia e nasoala atunci cind sinteti la
prietena dumneavoastra si cititi biletelul. In dulapul prietenei puteti
cauta la nesfirsit blana, nu o veti gasi niciodata.
Explicatie:

poseta = floppy,

blana = filmul,

biletel = shortcut,

dulap = calculator,

molia din dulap = virus,

vecinul in dulap = hacker

Citeste mai mult: 2 bancuri

[ VIDEO ] Bătălia de la Stalingrad – Atacul

Bătălia de la Stalingrad a fost una din cele mai mari bătălii ale celui de-al Doilea Război Mondial, iar unii o consideră un moment decisiv în modul în care s-a desfășurat războiul și, mai ales, în câștigarea lui.
Situat în Sud-Vestul Rusiei, Stalingrad-ul (acum Volgograd), a fost, între 23 august 1942 și 2 februarie 1943, câmpul de luptă al armatei Germaniei naziste și a Armatei roșii.
 Acest film documentar spune povestea uneia din cele mai sângeroase bătălii din istorie, cu aproape 2 milioane de victime, atât între militari, cât și între civili.
Potrivit unor estimări, forțele armate ale Axei au pierdut între 500.000 și 850.000 de militari, iar după 2 februarie 1943 91.000 de soldați au devenit prizonieri de război (dintre aceștia 3.000 erau români). De cealaltă parte, armata sovietică a pierdut 1.129.619 soldați, din care 478.741 decedați sau dispăruți și 650.878 răniți.

Vizionare online film documentar subtitrat

 Bătălia de la Stalingrad – Atacul

Acest website este un pamflet!

Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .