DESTINATII DE VIS : Piramidele descoperite in urma cu sase ani in Bosnia radiaza energie


Cateva dintre formatiunile piramidale bosniace au un camp energetic puternic, potrivit acestuia. "Cu ajutorul fizicienilor si specialistilor in ingineria electrica am demonstrat ca partea de sus a "Piramidei Soarelui" radiaza o energie ce vine din adancurile ei", a spus Osmanagic, indicand ca astfel de anomalii se pot observa si la cateva piramide de alaturi. 


Piramidele din Bosnia au fost descoperite in 2006, in apropiere de satul Visoko, situat la aproximativ 30 km nord-vest de capitala Sarajevo.Toate sunt acoperite cu un strat gros de sol si pana atunci au fost considerate simple coline. Cea mai inalta dintre ele masoara 70 de metri si era cunoscuta ca dealul Visocica pana in momentul in care a fost denumita "Piramida Soarelui" de Osmanagic, un personaj controversat, a carui "descoperire" a fost puternic contestata de comunitatea arheologilor din Balcani, care sustine ca dealurile de langa Visoko sunt formatiuni geologice naturale si nicidecum piramide. 

Arheologul crede ca structurile piramidale descoperite de el sunt facute de mana omului si au fost construite aproximativ in secolul al XII-lea i.Hr. de vechii iliri. Daca aceasta ipoteza ar fi corecta, atunci acestea ar fi de trei mai vechi decat "surorile lor" de la Giza (Egipt).

DESTINATII DE VIS : Căutând civilizații pierdute – Marinarii antici

Statuile din Insula Paștelui ar putea deține secretul a ceea ce s-a întâmplat în lume înainte de a începe istoria. De ce civilizații pierdute, fără a avea legături cunoscute, au atâtea în comun?
Teoria acestui film documentar este că toate se trag dintr-o sursă comună, o singură civilizație străveche. Cu titlul original „Ancient Mariners”, acest documentar face parte din seria „The Quest for the Lost Civilization ” (În căutarea civilizației pierdute).
Scriitorul Graham Hancock vizitează locuri exotice și izolate pentru a demonstra teoria conform căreia o civilizație antică și foarte dezvoltată a fost cea care a răspândit cunoașterea peste tot pe Pământ. Hancock susține că celebrele statui de pe Insula Paștelui sunt aliniate cu răsăritul în anumite zile ale anului și, în urma cercetării unor ruine de pe fundul oceanului, el afirmă că structura a fost construită pentru a se alinia cu Tropicul Cancerului.
Hancock descoperă dovezi ale unei excelente cunoașteri a astronomiei în zona Pacificului, în Micronezia, și afirmă că această civilizație era extrem de pricepută în știința navigării. Mai mult, el folosește grafică generată pe calculator care înfățișează lumea văzută de la Polul Nord pentru a demonstra că Insula Paștelui se află la o longitudine echidistantă față de piramidele din Giza (Egipt) și templele de la Angkor Wat (Cambodgia).
Documentare din aceeași serie:
Căutând civilizația dispărută – Cunoașterea uitată
În căutarea civilizației dispărute: Oglinda cerurilor

Vizionare online film documentar subtitrat

 Căutând civilizații pierdute – Marinarii antici

VORBESC CU LITERA "P" !




-Cum te numesti, Domnule ?

-Petru Potopeanu
-Si ce lucrezi ?
-Prepar pesti pentru pulverizat.
-Bine, dar ce anume operatii faci ?
-Pun pestele pe placi, potrivesc placile pe plite,
pregatesc patru putini pentru pestele prajit,
pulverizez pasta produsa, pun pe pungi.
-Dar de ce vorbesti numai cu "P"?
-Poftim ?
-De ce vorbesti numai cu "P"?
-Pentru ca pot pronunta pe P perfect perceptibil.
-Ei, asta e acum ! Pun ramasag ca la intrebarile mele
vei gresi.
-Primesc.
-Pe cit ?
-Pun prinsoare pe patru poli !
-S-a facut. Spune-mi ce-ti place sa maninci ?
-Peste, pastravi, plachie, potirnici, prepar piftie
piperata, pirjoale, pastrama, papricas, papanas,
porumbei, pui pane.
-Si ce vin bei ?
-Pinot, pelin, porto.
-Si ce desert ?
-Placinte, prajituri, pepene, prune, pere, portocale,
piersici.
-Dar inghetata obisnuesti ?
-Putin profiterole, parfait ( parve..).
-Spune-mi cum iti petreci timpul liber ?
-Primavara prefer plimbarile pe potecile padurilor,
prin parcuri.
-Dar vara ?
-Pescuiesc.
-Si iarna ?
-Patinez.
-Te pomenesti ca poti sa-mi spui o poezie cu litera
"P"?
-Pot.
-Asta nu o mai cred. Spune-o !
POEZIA POETULUI PETRU POTOPEANU:


"Prin pustiuri, peste pietre,
Pasari, palcuri pribegesc,
Parasindu-si puii proprii
Pe pamintul parintesc.
Prima pasare, pilotul,
Plescaia puternic pliscul,
Patina privind pamintul,
Pajistea, padurea, piscul."
-Bine ! Spune-mi textual ce i-ai spus nevestei cand ai
plecat ?
-Paraschiva papusico, pentru prinz prepara putin
patrunjel pe potirnichi. Pa!
-Vad ca am pierdut.
-Pardon, platesti patru poli pentru pierderea
pariului.
-Platesc.
-Pune paralele pe portofel.
-Inca o intrebare.
-Poftim?
-Ce adresa ai matale ?
-Prelungirea Popa Petre 4, parter, plecind prin
Pingari, peste pod

Povestea sionismului

„The Zionist Story” este un film documentar independent realizat de Ronen Berelovich care își propune să scoată în evidență politica de epurare etnică, appartheid-ul și colonialismul statului israelian. Imaginile de arhivă se împletesc cu opiniile unor specialiști și istorici pentru a ne oferi o imagine de ansamblu a ceea ce se întâmplă acum în Orientul Mijlociu: războiul din Palestina, situația tensionată din Fâșia Gaza.
„Când a început totul să meargă prost? De ce au ajuns arabii și evreii să se urască reciproc? Să fie din cauza iudaismului sau din cauza Islamului, a banilor, a petrolului? Puțin probabil, cât timp vreme de peste 1300 de ani, încă de la apariția islamului, evreii și musulmanii au trăit împreună, într-o armonie religioasă și culturală fără precedent în Palestina, Africa de Nord sau Spania.
Totul părea să fie în regulă până în secolul XX, când s-a întâmplat ceva…” – așa începe acest film documentar. Iar de atunci conflictul israeliano-palestinian este în plină desfășurare. Atacurile teroriste, bombele amplasate în mașini capcană sunt la ordinea zilei în această lume fără liniște.

Vizionare online film documentar subtitrat 

Povestea sionismului

Cate E-uri contine painea pe care o consumi zilnic ?

Painea pe care romanii o consuma in fiecare zi contine foarte multe E-uri, lucru constatat si de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului (ANPC).
Desi painea ar trebui sa contina apa, faina, drojdie si sare, in realitate aceasta are nu mai putin de 34 de aditivi alimetari. Nutritionistii ne recomanda sa mancam paine cu moderatie, deoarece acesti aditivi cauzeaza probleme la nivelul rinichilor, unele E-uri fiind chiar cancerigene.
Despre E-urile care pun in pericol santatea romanilor vorbeste so Gheorghe Mencinicospchi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.
"Un astfel de exemplu este bromatul de potasiu - E 924 - care duce la aparitia senzatiei de greata, varsaturi, diaree sau aparitia diverselor dureri, odata ce este ingerat", a declarat Mencinicospchi.

In alimentul de baza al romanilor se mai gasesc cisteina, glutationul si sulfatul de sodiu.

Moartea clinică și viața după moarte - documentar

Prin acest film documentar, scriitorul Paul Perry încearcă să găsească un răspuns la toate aceste mistere. El stă de vorbă cu mai multe persoane care s-au aflat în moarte clinică, iar acestea povestesc experiențele lor. Un mare procent al celor care au murit au avut în comun ceva ce este numit, de regulă, experiență de moarte clinică.
Mulți oameni relatează cum urcă într-un tunel și văd trupuri celeste, învăluite într-o lumină strălucitoare, și destul de mulți își revăd viața trecându-le prin fața ochilor. Există multe reprezentări ale experiențelor de moarte clinică, inclusiv în artă. Toate poveștile au, însă, ceva în comun: viața după moarte, care, susține Paul Perry, există și ne dă o altă perspectivă asupra morții, dar și asupra vieții pe care o trăim acum.
Documentare pe aceeași temă:
În iad și înapoi: studii despre moartea clinică
Falsa plecare – Moartea clinică
Există raiul cu adevărat?

Vizionare online film documentar subtitrat 

Moartea clinică și viața după moarte


Cel mai simplu tratament pentru cancer

Cancerul este o boală care macină umanitatea de sute de ani și nici un tratament nu a fost declarat până acum oficial drept leacul pentru cancer.
Vindecarea cancerului este o luptă încă în desfășurare, deși există oameni de știință care spun că au descoperit deja antidotul pentru cumplita boală.
Acest film documentar urmărește povestea unui adolescent de 15 ani care încearcă să treacă peste moartea mamei sale. După o depresie îndelungată, Garrett începe să studieze controversatul volum scris de Dr. Max Gerson, un medic care susține că a descoprit o dietă capabilă să vindece cancerul.
Garrett încearcă să afle dacă terapia Gerson e adevărată și investighează subiectul intervievând o serie de medici, sceptici, dar și membri ai familiei lui Gerson și bolnavi de cancer.
--------------
Aceasta terapie merita mai multa atentie din partea noastra si reamintită, iar orice noua informatie este binevenita.
Sunt atatea sute de mii de oameni bolnavi de cancer chiar in clipa asta, numai la noi in tara, oameni in care sistemul investeste zeci de milioane de euro, otravindu-i cu fel si fel de porcarii care la randul lor sunt cancerigene in sine. Este aberanta si diabolica aceasta industrie a cancerului. Asa ca distribuiti aceste informatii la cati mai multi oameni !

Vizionare online film documentar subtitrat  

Cel mai simplu tratament pentru cancer

Pentru activarea subtitrării, apăsați butonul CC în timp ce filmul rulează

Planeta la control – Nucleul Pământului

Am cutreierat oceanele și am cucerit cei mai înalți munți. Am pășit chiar și pe Lună și ne-am construit o nouă casă în spațiu. Dar când vine vorba de ceea ce zace sub noi, abia am început să „săpăm”. Peste 99% din planeta Pământ rămâne neexplorată, propria noastră planetă rămâne un mister pentru noi.
Este oare posibilă o călătorie spre centrul Pământului, așa cum și-o imagina scriitorul Jules Verne? Format dintr-un amestec de fier și nichel, încălzit la temperaturi de 4.000-5.000 de grade Celsius, nucleul Pământului cântărește 31,5% din masa totală a planetei noastre.
El se situează la o adâncime de aproximativ 6.000 de kilometri de scoarța terestră. Cea mai îndrăzneață expediție spre centrul Pământului a ajuns doar la 1,5 kilometri adâncime, iar acest demers pare încă de domeniul science fiction.
În acest film documentar, specialiști în domeniu ne ajută să cunoaștem mai bine ce se află în interiorul planetei, dar și să înțelegem ce ar presupune o expediție științifică spre nucleul Terrei.

Vizionare online film documentar subtitrat 

Nucleul Pământului


[ VIDEO ] Căderea – Fenomenul Pitești - documentar

Un documentar tulburător, nedifuzat până acum în România, despre atrocitățile petrecute în închisoarea de la Pitești, una din cele mai sinistre închisori comuniste.
„Fenomenul Pitești” sau „Experimentul Pitești”, așa cum a fost denumit procesul de „reeducare” a deținuților politici petrecut aici cu complicitatea tacită a autorităților comuniste, a lăsat în urmă mii de victime și a distrus viețile multora dintre supraviețuitorii cumplitelor experiențe trăite aici.
Bătăile și torturile de neimaginat, distrugerea psihică duse la extrem până la dezumanizare au fost cuvântul de ordine în Penitenciarul Pitești. Dar poate cel mai abominabil aspect al metodei folosite aici a fost transformarea victimelor în călăi. Numărul celor care au suferit de pe urma celor petrecute la Pitești este de proape 5000 de persoane, acesta fiind considerat unul din cele mai aple programe de spalare a creierului prin tortură.
În acest film documentar, victimele cumplitului regim vorbesc despre experiențele trăite în închisoare și de politica de exterminare și dezumanizare dusă de autoritățile comuniste din România.

Vizionare online film documentar

 Căderea – Fenomenul Pitești

MAXIME CU ZAMBETUL PE FATA !!!

1. Cu dra­gostea omori timpul, cu timpul omori dragostea.

2. **Răzbunarea e dulce şi nu are calorii.>>
3. Dacă n-ai ce face, fă-o în altă parte.>>
4. Când bărbatul are o situaţie proastă, caută o femeie. Când situaţia
se îmbunătăţeşte, mai caută una.>>
5. În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea. În democraţie, ai dreptul
să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.>>
6. Dacă soţia nu vor­beşte dimineaţa cu tine, în­seam­­nă că beţia de
aseară ţi-a
re­u­şit.>>
7. Mai rău decât un prost le­neş e un prost cu iniţiativă.>>
8. M-au ur­mă­rit multe gânduri profunde, dar am fost întotdeauna mai
iute decât ele.>>
9. Întâmplarea e ine­vi­ta­bi­lul apărut din senin.>>
10. Dacă şeful e idiot, lasă-l s-o afle de la altul.>>
11. În orice căsnicie, cineva are întotdeauna dreptate, iar bărbatul
niciodată.>>
12. Nu-i greu să te laşi de băut, greu e să înţelegi de ce trebuie să te
laşi de băut.>>

13. Oamenii cu bani sunt de două feluri: apăraţi de poliţie ori căutaţi
de poliţie.>>
14. Şi în casa de nebuni există vecini.>>
15. Oricât te-ai strădui, cineva va munci mai puţin decât tine şi va
câştiga mai mult.>>
16. ???
17. Nu salarile-s mici, lunile sunt prea lungi.>>
18. Când iubeşti cu adevărat, nici măcar bigudiurile nu te mai sperie.>>
19. Principala problemă a omului e că el singur îşi creează probleme.>>
20. Dacă nu ai griji şi duşmani, e po­sibil să nu te fi născut.>>
21. **_Cine mun­ceşte toată ziua nu mai are timp să câştige_**.>>
22. Viaţa e liniuţa dintre data naşterii şi data morţii.>>
23. Sărăcia nu se vindecă. A dove­dit-o medicina fără plată.>>

24. Dacă într-un cuvânt de cinci litere ai comis şase greşeli, una e de
prisos.>>
25. Un adult e omul care nu mai creşte în înălţime şi începe să crească
în lăţime şi grosime.>>
26. Prietenii pot fi şi falşi, duşmanii sunt întotdeauna autentici.>>
27. Nu-ţi băga în cap toate fleacurile, fiindcă nu-ţi mai rămâne loc
pentru prostie.>>
28. Un optimist este un om in­su­ficient informat.>>
29. Femeile fac din nimic trei lucruri: Salate, coafuri şi drame.>>
30. Uneori, când începi să frânezi, nu te mai poţi opri din frânat.>>
31. Dacă la o întrebare îţi răspunde un filozof, nu mai înţelegi ce-ai
întrebat.>>
32. A doua căsnicie e victoria speranţei asupra experienţei.>>
33. Nu-i deloc greu să combini neplăcutul cu inutilul. E doar o
chestiune de tradiţie.>>
34. Logica este ştiinţa care îi permite bărbatului să nu în­ţe­lea­gă
femeia.
  Pe oaspete, oricât de bine l-ai hrăni, tot se îmbată.>>
Votca băută cu măsură e bună în orice cantităţi.

Acest website este un pamflet!

Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe website sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui website si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Materialele prezentate pe acest website sunt in totalitate primite de la vizitatorii acestui website care isi asuma intreaga responsabilitate asupra lor sau al continutului lor.

Pentru nici una dintre situatii autorii acestui website nu pot fi acuzati de nimic.Pentru eventuale reclamatii va stam la dispozitie cu adresa de e-mail remusvoda@yahoo.com pentru gasirea unei rezolvari pe cale amiabila.

Comentariile fara rost sau cele vulgare pot fi sterse fara o anuntare prealabila .